Ota yhteyttä

Orkesterit

Charles Plogman yllättyi – menettää Rosetten tangokuninkaallisille: “Tieto tuli puskista”

Charles Plogmanin 40-vuotisjuhlavuoteen tuli päänvaivaa, kun hänen Rosette-orkesterinsa yllättäen tarttui uusiin haasteisiin.

Julkaistu

@

Rosette-orkesteri yllätti tänään lauantaina (22.2.20) kertomalla uusista haasteistaan. Rosette on säestänyt pitkään laulajasuosikki Charles Plogmania ja alunperin Tiina Ruuskaa, mutta ensi kesästä lähtien kuviot muuttuvat täysin. Tieto yllätti myös yhtyeen tähtisolistin eli Charles Plogmanin.

Orkesterin soittajat sanovat saaneensa vastustamattoman tarjouksen.

“Olemme päättäneet tarttua tarjoukseen. Rosette siirtyy säestämään heinäkuusta eteenpäin uusia tangokuninkaallisia. Sitä ennen meidät tapaa tietenkin keikoilla ympäri Suomea ja tervetuloa tanssimaan ja viihtymään.”

Esimakua saadaan jo kesäkuussa, kun Rosette säestää Meritangot-risteilyä Baltic Princessillä 15.6.

“Lähdemme innolla uuteen haasteeseen.”

Rosettessa soittavat Mikael Kienokoski (rummut, laulu), Jari Mäkinotko (basso, laulu),  Anton Plogman (kitara, saksofoni, koskettimet, hanuri ja laulu) sekä Marko Rauhala (koskettimet, laulu).

→ Lue myös: Charles Plogmanin poika alkaa säestää isäänsä – Rosettessa taas soittajamuutos

Rosette-orkesteri (kuva syksyltä 2019).

Kuusi vuotta Plogmanin taustalla

Rosetten perusti vuonna 1994 Tiina Ruuska, kun hän voitti Lavatähti-kilpailun.

Rosette on vuosien varrella säestänyt Tiinan lisäksi mm. Marion Rungia, T.T Purontakaa, Heikki Koskeloa, Isto Hiltusta, Kurrea, Tiina Pitkästä, Katja Kätkää, Kaija Lustilaa, Leif Lindemania

Rosetten kokoonpanossa on ollut vaihtuvuutta erittäin vähän ja nykyisen kokoonpanon jäsenet ovat olleet kaikki viimeiset 7-10 vuotta bändissä.

Syyskuusta 2014 eteenpäin orkesteri on tehnyt tiivistä yhteistyötä Charles Plogmanin taustabändinä.


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!

“Kalenterit menee uusiksi”

Tanssiin.fi:n tavoittama Charles Plogman yllättyi Rosetten nopeasta päätöksestä.

“Tämä tuli minulle ihan puskista. Kuulin viikko sitten sunnuntaina 16.2. että on tullut tarjous ja että pohditaan. Tiistaina 18.2 tuli viesti orkesterin puolelta, että päätös on tehty. 18.7. menee kalenterit uusiksi”, Charles kertoo.

“Toivotan heille onnea!” –Charles Plogmanin terveiset Rosettelle

“Tässä vaiheessa tiedän vaan ja ainoastaan, että Rosette lähtee kohti uusia haasteita heinäkuussa. Toivotan heille onnea!”

40-vuotisjuhlavuoteen päänvaivaa

Charlesilla ei vielä ole tietoa, minkä orkesterin kanssa hän heinäkuussa alkaa keikkailla. Orkesterinmuutos aiheuttaa hivenen päänvaivaa tai ainakin harmaita hiuksia, sillä nyt on Charlesin juhlavuosi.

→ Lue myös: VIDEO: Charles Plogman iloitsee juhlavuodestaan: “Olen saanut tehdä 40 vuotta musiikkia”

Plogman juhlii tänä vuonna 40-vuotista uraansa. Suunnitteilla on monelaista ohjelmaa. Kesällä hän vetää yhteislaulutapahtumia Loimaan Niinijoella Wanhassa Kanalassa, ja nämä illat aiotaan televisioida AlfaTV:llä. Yhteislaulut pidetään Wanhassa Kuiwuri -salissa.

”Myöhemmin syksyllä aion tehdä konsertteja myös sekä joulukonsertteja. Olen pitkään miettinyt isomman konserttikiertueen tekemistä.”

→ Lue myös: Charles Plogman aloitti juhlavuotensa rakkaussinkulla: “Laulu huumaavasta tunteesta”

Kesään saakka sovitut keikat Charles Plogman & Rosette hoitavat nykytiedon mukaan normaalisti. Tänään lauantaina 22.2.20 he esiintyvät Härmän kylpylässä. Katso kaikki keikat tästä.

 TÖITÄ TARJOLLA! Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.

Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.