Nyt oli liukas “parketti”: Näin tanssittiin Lumitangon MM-kisoissa – katso video ja kuvat

Nyt oli liukas “parketti”: Näin tanssittiin Lumitangon MM-kisoissa – katso video ja kuvat

Nyt oli liukas “parketti”: Näin tanssittiin Lumitangon MM-kisoissa – katso video ja kuvat

Tampereen Keskustorilla pidettiin tänään lauantaina (9.2.19) perinteiset Lumitangon MM-kilpailut. Leikkimielinen ja hyväntuulinen tanssikisa jouduttiin käymään vesisateen liukastamalla lumella, joten olosuhteet olivat hitusen haastavat. Nastapiikit kengissä ja saappaissa olivatkin kova sana.

Paikalla oli kuitenkin runsaasti tyylikkäästi pukeutuneita tangopareja, jotka eivät antaneet helmikuisen rännän sotkea tunnelmaa tai askellusta.

Lumitangon MM-kisat on tamperelaisen hyvin aktiivisen tanssiseura Hurmion ainutkertainen luomus. Hurmio muuten täyttää tänä vuonna 15 vuotta. He ovat halunneet luoda uuden tavan nauttia perinteikkäästä tanssilajista: kirkkaassa päivänvalossa, valkoisen lumen seassa, tanssijat pukeutuneena lämpimiin vaatteisiin ja jalkineisiin. Mutta silti vaalien tangon syvintä olemusta: intohimoa, yhteyttä tanssiparien välillä, pitkiä askelia, pehmeitä mutta voimakkaita liikkeitä – kaikki tämä ilmaistuna temperamenttisen tangomusiikin tahtiin keskellä Tampereen kaupunkia. MM-lumitangoissa lämpö tulee sisältäpäin!

Tapahtuman ympäristö voi olla erikoinen mutta tanssiparien suoritukset kuitenkin arvoidaan perinteisellä ja ammattimaisella tavalla viiden hengen tuomariston voimin.

Vuoden 2019 Lumitangon maailmanmestareiksi tanssivat Seppo Kalliotuuli ja Henna-Sofia Hämäläinen.

Lumitangon tuoreet maailmanmestarit Henna-Sofia Hämäläinen ja Seppo Kalliotuuli.
Tampereen Keskustorilla tanssitttiin vesisateen liukastamalla lumella lauantaina 9.2.2019.
Lumitangon MM-finalistit 2019.

TARJOUS! Tasapainota vatsaa ja suolistoa BioBalancen avulla. BioBalance on luonnollinen ravintolisä Gastro-AD®:lla, maitohappobakteereilla ja probiootteilla. Nyt -50%, klikkaa heti!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Nivelkivut nyt pois Suomen Terveysravinnon tehokkaan Nivel C10 avulla - 120 kapselia (2kk annos) vain 35,70€. Tilaa heti tästä!
Oletko yli 28-vuotias? Rekisteröidy ilmaiseksi Eliittikumppani treffipalveluun ja löydä juuri Sinulle sopivaa seuraa! Kokeile ja ihastu.

 

kommentoi

Luo tiliKirjaudu tilillesi