Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Mika Sihvola teki keväistä elämäniloa tulvivan soolosinkun: “Ihastuin heti melodiaan” – kuuntele

Mika Sihvolan Orkesteria (MiSiO) luotsaava Mika Sihvola julkaisi soolosinglen nimeltä Elämän kevät. Kappaleen on säveltänyt toisen suositun tanssiorkesterin, Sinitaivaan basisti Jarno Pasma. Kuuntele ja lue lisää!

Julkaistu

@

Mika Sihvola on kokenut muusikko, jolla on takana reilusti yli 1 000 keikkaa. Nyt Mika keikkailee omalla Mika Sihvolan Orkesteri  (MiSiO)-kokoonpanollaan, joka tuli kakkoseksi vuoden 2018 SMORK-kilpailussa. Mika on tullut tunnetuksi myös vuonna 2008 perustetusta Myrskytuuli-orkesterista.

Nyt Mika on julkaissut soolosinglen nimeltä Elämän kevät. Kappaleen on säveltänyt toisen suositun tanssiorkesterin, Sinitaivaan basisti Jarno Pasma.

“Muusikkoystäväni Jarno tarjosi biisiä jo vuonna 2014. Ihastuin melodiaan ja sanomaan, tein varauksen heti. Julkaisu nyt vuonna 2019 oli mielestäni oikea hetki. Hyvät biisit ovat ajattomia, jos ne vaan sovitetaan tämän päivän poljentoon”, Mika Sihvola sanoo.

Tekstin takana on lyriikkamestaritar Sana Mustonen, tämän tarinan ovat varmasti kokeneet monet miehet. Kun ‘kaamosaikaan’ erotaan parisuhteessa, kevätauringon ja hiirenkorvien saapuessa haavat parantuvat. Huomataan, että elämä on nyt ja tässä. Mikä edessä on, sitä kaikkea kannattaa odottaa.”Mika Sihvola on itse äänittänyt ja sovittanut koko projektin, sekä miksannut lopullisen tuotoksen hänen omalla “pajallaan” M-Sound Studiolla Raisiossa. Masteroinnin takana on Henkka Niemistö / ChartMakers.

“Oman bändin eli MiSiO:n pojat soittelivat soittimet”, Mika hymyilee.

 

KUUNTELE Mika Sihvolan Elämän kevät (säv. Jarno Pasma, san. Sana Mustonen, sov. Mika Sihvola, san. kust: Warner Music Chappel Finland MagnumLive 2019)

 


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.


Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!