Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Eija Kantola loi upean version 70-luvulla Katri Helenankin versioimasta maailmanhitistä – kuuntele

“Olen rakastanut tätä laulua jo pienestä tytöstä saakka”, Eija Kantola sanoo. Hän julkaisi oman, vahvan versionsa Soittaja-kappaleesta, joka on alunperin Jose Felicianon maailmanhitti Gypsy. Suomeksi sen on tehnyt myös Katri Helena. Kuuntele hieno tulkinta!

Julkaistu

@

Eija Kantola julkaisi tänään torstaina (6.6.19) oman versionsa Soittaja-kappaleesta.

Alkuperäinen kappale on puertoricolaisen kitaristin ja artistin José Felicianon vuonna 1974 julkaisema Gypsy. Sokean Felicianon kenties kaikkein tunnetuin kappale on espanjankielinen joululaulu Feliz Navidad.

Suomeksi Gypsyn ovat tehneet aiemmin ainakin Seppo Närhi (1975) sekä Katri Helena (1978).

“Kitara on mulle,

niin kuin nainen sulle,

mi yössä yksinäistä lohduttaa.”

José Felicianon lauluissa on jotain sellaista, mikä käy suoraan sydämeen. Edelliselle levylleni tein laulun Sade, joka on yksi suosituimmista lauluistani keikoilla”, Eija Kantola sanoo.

Soittaja kertoo mustalaissoittajasta, joka kiertää karavaanilla ja soittelee kitaraansa. Hänelle kitara on suurin lohduttaja ja tämä laulu onkin tavallaan rakkauslaulu kitaralle. Olen rakastanut tätä laulua jo pienestä tytöstä saakka. Haluaisin omistaa laulun kaikille kiertolaisille, jotka edelleen kiertävät maata viihdyttäen kansaa”miettii Eija, joka itsekin kiertää Suomea lähes 150 keikan vuosivauhdilla.

Eija Kantolan upeasti ja vahvasti tulkitsemassa versiossa säestyksestä vastaa luonnollisesti tanssitähden oma Omega-orkesteri.

Katso Eija Kantolan & Omegan keikat tästä. Ja muista myös kätevä Päivän keikat -listaus, joka näyttää kaikki kunkin päivän tanssikeikat Suomessa yhdellä kertaa.

KUUNTELE Eija Kantolan Soittaja (säv. & san. Cropper Betty – Feliciano Jose, suom. san. Kaisu Liuhala, sov. Jani Luoma) 2019:

 Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.