Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Eija Kantola valmistelee uutta albumia

Laulujen tulee “kolahtaa” -kertoo Eija
Kolahtaako? Lue lisää ja kuuntele!

Julkaistu

@

” Hetkessä ” / Eija Kantola

Säv. & sov. Pertti Jalonen
San. Sana Mustonen

“Kappale tuo toivoa vaikeisiin ja toivottomiin hetkiin”

Tangokuningatar Eija Kantola on valmistelemassa uutta albumiaan ja tammikuun lopulla julkaistu uusi single “Hetkessä” on maistiainen tulevasta.
– “Laulu on vahvaa Pertti Jalosen ja Sana Mustosen yhteistyötä, hieno kappale ja hyvä teksti”, Eija kertoo.
– “Sana Mustosen hieno teksti kertoo tässä laulussa siitä, jos joskus on hukassa parisuhteessa, niin toinen on se vahva selkäranka ja tuki, joka saa kaiken hetkessä taas palautumaan ennalleen ja hyväksi. Kappale tuo toivoa vaikeisiin ja toivottomiin hetkiin”, Eija avaa laulun tarinaa.

“Studiolaulu on helppoa, kun valmistelut on tehty huolella”

Eija kertoo, miten helppoa on työskennellä uuden laulun säveltäjän ja sovittajan Pertti Jalosen kanssa; hän ottaa vastaan Eijan tyhmätkin ideat ja ehdotukset.
– “Olen tosi tarkka ja kriittinen oman laulun suhteen, ja se kuuluu myös Pertin periaatteisiin. Studiolaulu Pertin luona on helppoa, kun valmistelut on tehty jo hyvin ennen varsinaista h- hetkeä; Pertti lähettää demon kuultavaksi, tarkastaa sävellajin, lähettää taustat treeniä varten, ja sittenhän sitä ollaan valmiita laulamaan levylle”, Eija kertoo studiolauluprojektista.

“Laulujen tulee kolahtaa”

Eija ei itse tee biisejä, ei sävellä, ei sanoita eikä tanssi. Eija painottaa melodian ja tekstin yhteisjuttua, niiden molempien pitää toimia itselle, jotta laulun voi laulaa ja tulkita.
– “On olemassa paljon hyviä biisejä, mutta se ei tarkoita sitä, että ne kaikki olisi hyviä minulle. Laulut joko kolahtaa tai ei. Tämä uusi biisi sopii mulle ja mun suuhun”, Eija tuumaa.

Kuuntele Eijan uusin laulu “Hetkessä”

YouTube:

 

SPOTIFY: EIJA KANTOLA – Hetkessä