Ota yhteyttä

Media

Sami Rosholmin “Lemmenluritus”

Sami nappasi haitaristin

Julkaistu

@

“Lemmenluritus”/ Sami Rosholm

Säv. Jarno Pasma
San. Jaakko Linnovaara
Sov. Taisto Lunkka & Sami Rosholm

 

“Ihastuin “Lemmenlurituksen” iloiseeen meininkiin”

Mukavaan keikkavauhtiin päässeen artisti Sami Rosholmin keikat tyssäsi muiden artistien ja orkestereiden lailla viime vuonna. Helmikuussa 2020 tapahtui kuitenkin hienoja juttuja musiikin saralla.
– “Oltiin helmikuun lopulla viime vuonna Kartanokievarilla yhteiskeikalla Sinitaivas– orkesterin kanssa. Seuraavan päivänä sanoittaja Jaakko Linnovaara lähetti minulle muutaman demon, jossa oli mukana tämä “Lemmenluritus”. Asialla oli yhteys edellisen illan keikkaan, koska biisin säveltäjä on Sinitaivas-yhtyeen basisti Jape Pasma“, Sami muistelee.
Sami ihastui ‘Lemmenlurituksen’ iloiseen meininkiin heti ensikuulemalta ja halusi toteuttaa myös oman visionsa laulun sovituksellisesta puolesta.
– “Minulla oli lähes samantien tarkka visio, minkälaisen minä siitä haluan. Kun aika oli kypsä, olin yhteydessä parhaaseen muusikkoon, jonka tiedän, eli PNP:n Taisto Lunkkaan, hän toteutti visioni laulun lopputulemasta”, Sami kertoo.

 

“Keikkaillassa oli tähdet kohdillaan”

Kartanokievarin keikkaillassa oli muutakin merkityksellistä, koska Sami tapasi tuolloin ensimmäistä kertaa nykyisen haitaristinsa Heli Latva-Kiskolan, joka on tunnettu aiemmin Ippe Mansikan orkesterin riveistä.

– “Meillä rupesi synkkaamaan heti ja rupesin välittömästi värväämään Heliä orkesteriini soittajaksi”, Sami iloitsee.

Oululaislähtöinen Sami Rosholm odottaa orkestereineen, että pääsee kiertämään jälleen tanssilavoja ja -ravintoloita. Orkesterissa soittaa Heikki “Hessu” Karjalainen (rummut), Jarmo Tuuri (koskettimet) ja Heli Latva- Kiskola (haitari & koskettimet).

 

Kuuntele “Lemmenluritus”

YOUTUBE: