Ota yhteyttä

Orkesterit

Eija Kantolan orkesteri vaihtuu: Fantasiasta tulee uusi Omega

Julkaistu

@

Eija Kantolan Omega-orkesterin koko miehitys vaihtuu 1.2. alkaen. Laulajan rinnalle astuu Fantasia-orkesterissa vaikuttaneet muusikot, mutta kokoonpanon nimenä toimii Eijan mukana alusta alkaen seurannut orkesterinimi: Omega. Nimen alle siis siirtyy koko Fantasia-orkesterissa vaikuttanut kokoonpano.

Kiitelty Fantasia-orkesteri on niittänyt mainetta monien tähtiartistien ja tangokuninkaallisten rinnalla. Viimeksi tangokuningas Aki Samulin kanssa. Nyt nämä taitavat ammattimuusikot kiitävät ympäri Suomen Eijan rinnalla.

Olen erittäin iloinen ja innostunut, kun saan aloittaa yhteistyön uudistuneen, fantastisen Omegan kanssa. Pojat ovat minulle entuudestaan tuttuja, ovathan he olleet säestävänä orkesterina useissa konserteissa, joissa olen saanut olla mukana”, Eija Kantola kertoo.

“He ovat todella ammattitaitoisia muusikoita ja heillä on loistava työmoraali. Uskon, että pystymme tuomaan yleisölle iloa ja uutta energiaa uudistuneen ohjelmiston myötä. Nähdään keikoilla!”Eija Kantola on kiitollinen menneestä.

“Haluan kiittää sydämeni pohjasta Omegan loistavia muusikoita vuosien hienosta yhteistyöstä; kiitos Esa Hiltunen, Josi Kandelin, Pekka Ronimus ja Tuomas Tykkälä. Kiitos myös miksaaja Mikko Karpansaari, josta on vähitellen muodostunut viides omegalainen.”

Katso Eija Kantola & Omegan keikat tästä.

Uudistuneen Omega –orkesterin Simo Koho odottaa jo tulevaa:

Eija on valloittava iskelmä- ja tanssimusiikin kiintotähti ja itse olen mielenkiinnolla sivusta seurannut hänen artistiuraa jo pitkään. Paraikaa harjoittelemme paljon uutta tanssittavaa ohjelmistoa Eijan kanssa ja malttamattomina jo odottelemme, että pääsemme esittämään yhteistyömme hedelmiä teille, arvoisa tanssikansa.”

Uudistunut Omega:

Jouni Hannula – basso, laulu
Kimmo Tuupanen – rummut
Jani Luoma – kitara, laulu
Simo Koho – koskettimet, laulu


Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.