Ota yhteyttä

Orkesterit

FBI-beatin uusi rumpali on tangokuningattaren tenavatähti-veli: “Toivottavasti päästään pian hommiin”

Rumpaliruletti pyörii: Finlandersin riveihin siirtyneen Juha Kangassalon tilalle FBI-beatiin tulee Aika Velikultien rumputaiteilija Matias Sassali.

Julkaistu

@

Kuva: Facebook.

Suosittu tanssiyhtye FBI-beat tiedottaa, että koronatilanne aiheuttaa muutakin kuin vain keikkataukoa bändeille. Kuten Tanssiin.fi eilen keskiviikkona (23.4.20) kertoi, FBI-beatin rumpali Juha Kangassalo liittyy Finlandersin riveihin.

Kangassalo korvaa itsensä Jussi Lammelan, joka ilmoitti eilen yllättäen jättävänsä Finlandersin 36 vuoden jälkeen.

→ Lue myös: Oho! Finlandersissa isoja muutoksia: Kunu jää eläkkeelle ja Jussi jättää orkesterin

→ Lue myös: Finlandersin jättänyt Jussi Lammela paljastaa: “Perustin uuden orkesterin”

“Fiibbarimiehistö haluaa kiittää Juhaa kuluneista vuosista ja toivottaa onnea ja menestystä uusiin kuvioihin”, FBI-beat kiittää.

Vuonna 1997 perustetussa FBI-beatissa ovat soittaneet: Juha Kangassalo (vas.), Markus Törmälä, Jere Vilkkinen ja Miikka Törmälä. Juhan tilalle tuli nyt Matias Sassali.

→ Lue myös: FBI-beat teki maailmanhitistä tanssiversion: “Sopii jalalle ja poljento on tuttu” – kuuntele

Aika Velikultia menee telakalle

Orkesterin uusi rumpali-laulaja on Matias Sassali. Matias on aiemmin soittanut mm. Lumipallo-orkesterissa, Jarkko Honkanen & Taigassa sekä pikkusiskoaan, tangokuningatar Saana Sassalia säestävässä Aika Velikultia -orkesterissa. Toiminta on kuitenkin ollut varsin vähäistä ja koronakriisi on vienyt viimeisetkin keikat.

Aika VeliKultia -orkesteri laitetaan telakalle viimeistään kesällä”, Matias kertoo.

→ Lue myös: Saana Sassalin uusi orkesteri on Aika VeliKultia: “tenavatähti-veli” keikoille mukaan

“Olen todella otettu”

FBI-beat kertoo, että Matias on “jo ollutkin tuurailemassa matkan varrella porukassamme”.

Matias sanoo odottavansa innolla tulevaa seikkailua Fiibbareissa.

“Ja olen tietysti todella otettu, että minut pyydettiin mukaan. Pidän FBI-Beatin meiningistä tosi paljon ja kaverit ovat raudanlujia ammatilaisia, joten pääsen kehittämään lisää omaa ammattitaitoani. Toivottavasti päästään pian tosi toimiin, mutta tietenkin terveys edellä menhän, että saadaan koronat pois alta”, lappilaissyntyinen Matias huomauttaa.

Matias muistetaan myös Tenavatähti-kisasta vuodelta 1991. Katso Matiaksen sykähdyttävä esitys Elämää juoksuhaudoissa -kappaleesta tästä.Suosittu VitaePro-ravintolisä nyt tutustumishintaan – ei sitoutumisaikaa
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).