Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Finlandersilla hikisiä ongelmia: Oma keikkabussi hajosi – vuokrabussista levisi ilmastointi

Finlanders on joutunut kärvistelemään auto-ongelmien kanssa, kun suosikkiorkesterin keikkabussi hajosi puolitoista viikkoa sitten.

Julkaistu

@

Finlanders on joutunut kärvistelemään auto-ongelmien kanssa, kun suosikkiorkesterin keikkabussi hajosi puolitoista viikkoa sitten.

“Siitä hajosi ensin kytkin ja sitten huomattiin, että polttoainetankki vuotaa”, Jussi Lammela kertoo.

Koska Finlanders tunnetusti keikkailee ahkerasti koko ajan ympäri Suomea, orkesteri otti käyttöön vuokrabussin.

“Se oli itse asiassa punk-yhtye Apulannan entinen keikkabussi. Haisi rokkenrollilta, siis!” Jussi nauraa.

Finlandersin komeasta keikkabussista hajosi sekä kytkin että polttoainetankki.Viime lauantaina Finlanders oli keikalla Asikkalan Jenkkapirtillä, kun vuokrabussin ilmastointilaite lakkasi toimimasta. Ulkona oli hellettä pitkälti yli 25 astetta.

“Tietenkin silloin sattui olemaan kesän kuumin päivä. Oli aika hikistä hommaa, voin kertoa! Kaikki räppänät ja ikkunat oli pakko pitää auki ja yrittää saada tuulenvirettä sisään.”

Nyt Finlandersin oman bussin pitäisi olla taas kunnossa. Finkut esiintyvät huomenna tiistaina Pyhäsalmen Suurlavalla  ja pääsevät Jussin mukaan ajamaan Pohjanmaalle omalla, rakkaalla keikkabussillaan.

Katso Finlandersin keikat tästä.

Finkut saivat lainaksi Apulanta-yhtyeen entisen keikkabussin.Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).