Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Aki Samuli toteutti lapsuuden unelmansa: Synttärilahjaksi maatila – “maajussi täällä moi!”

Aki Samuli osti itselleen syntymäpäivälahjaksi ikioman maatilan Pukkilasta. Onnellinen tangokuningas kertoi tehneensä tänään kaupat haaveidensa maatilasta.

Julkaistu

@

Aki Samuli täyttää tänään maanantaina (10.6.19) 37 vuotta. Toimelias tangokuningas on laittanut elämänsä uusiksi tämän vuoden aikana ja jatkoi vauhdikasta uudistumistaan myös syntymäpäivänään. Aki nimittäin osti itselleen syntymäpäivälahjaksi ikioman maatilan Pukkilasta!

“Jee! Paras synttäripäivä ikinä! Maajussi täällä moi”, Aki hehkutti onneaan ja julkaisi riemukkaan kuvan omalta pelloltaan:Vanhukset ja lapset tervetulleita

Aki Samuli kertoi tehneensä tänään kaupat maatilasta. Vuoden 2015 tangokuninkaan maalaisunelma on pienessä Pukkilan kunnassa, joka sijaitsee Porvoon ja Lahden välissä, lähellä Askolaa.

Aki pääsee näin toteuttamaan lapsuuden unelmansa. Hän on kertonut, kuinka on aina halunnut pitää omavaraista maatilaa.

“Olisi aivan ihanaa kasvattaa luomuvihannekset ja pitää maatilan eläimiä. Haluaisin tarjota tilallani mahdollisuuksia vaikka koululaisten ja vanhusten virkistysvierailuihin, että he pääsisivät näkemään tilan eläinten arkea”, Aki Samuli kertoi keväällä Iltalehdessä.

“Musta tulee laulava maajussi”

Nyt tuo haave on toteutunut. Aki on kertonut käyneensä läpi “hurjan sisäisen muutoksen”. Hän jäi vuodenvaihteessa keikkatauolle, vaihtoi orkesterin Fantasiasta Loveen, myi omakotitalonsa Nastolassa ja muutti talveksi Lappiin. Samaan syssyyn tangokuningas osti Äkäslompolon kuuluisasta Riemuliiteristä 35% osuuden ja on nyt ravintolatoimen kehitysjohtaja (voit lukea uutisen tästä).

“Tuntui niin hyvältä palata ravintolatyöhön arkitasolle puuhaamaan ja palvelemaan Riemuliiterin asiakkaita”, Aki totesi Iltalehdessä.

Kesä on täynnä tanssikeikkaa ja Aki täynnä tarmoa.

“Nyt uskon taas unelmiini. Musta tulee laulava maajussi!”

Katso Aki Samulin & Loven keikat tästä.

 Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).
Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!