Ota yhteyttä

Orkesterit

Hanuristi-Heli jätti kaiholla Ippe Mansikan orkesterin: “Elämäni parasta aikaa”

Heli Latva-Kiskola hurmasi Ippe Mansikan tanssiorkesterin haitaristina seitsemän vuoden ajan.

Julkaistu

@

Ippe Mansikan orkesteri: Ippe Mansikka – laulu, Heli Latva-Kiskola – haitari ja koskettimet, Jarmo Laiho – rummut, Reima Laaksonen – basso.

Ippe Mansikan tanssiorkesterissa seitsemän vuoden ajan hanuristina hurmannut Heli Latva-Kiskola on päättänyt jättää orkesterin.

Heli kertoo päätöksestään sosiaalisessa mediassa.

“Minun taitaa olla korkea aika kertoa tulevasta muutoksesta. Nimittäin olen päättänyt jäädä pois Ippe Mansikan orkesterista ja tehdä tilaa uusille haasteille ja mahdollisuuksille”, Heli perustelee.

“Takana on nyt 7 vuotta ja noin 750 keikkaa, tähän astisen elämäni parasta aikaa. Tässä toteutui suurin haaveeni: minusta tulikin muusikko!”

Heli Latva-Kiskola on soittanut haitaria seitsemän vuotta solisti Ippe Mansikan nimeä kantavassa perinteisessä, suositussa tanssiorkesterissa. Kuva: Facebook.

→ Lue myös: Ippe Mansikan uutuus vie rantasaunan löylyihin – kuuntele kesäinen sinkku

Heli sanoo muistelevansa lämmöllä kaikkea kokemaansa.

“Hienoja keikkoja ja paljon erilaisten ihmisten kohtaamisia, myötä- ja vastoinkäymisiä ja erityisesti aikoja kun kierrettiin keikkabussilla, jossa asuttiin välillä pitkiäkin aikoja kiertäen ympäri Suomea. Meillä oli hyvä porukka!” muusikko kehuu.

“Suuri kiitos teille kaikille jotka teitte tämän mahdolliseksi: Ippe ja muut orkesterin jäsenet, tanssiyleisö, järjestäjät ja ohjelmatoimistot!”

Heli ei kuitenkaan ole sysäämässä haitaria kokonaan nurkkaan.

“Varovaisen toiveikkaana odottelen syksyä ja uusia suunnitelmiakin jo on.”

Koronatauon ja kesäloman jälkeen orkesterin ensimmäinen keikka on 1.8. alustavan tiedon mukaan Mahnalan lavalla Hämeenkyrössä. Katso Ippe Mansikan orkestrin keikat tästä.


Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.