Ota yhteyttä

Media

Heidi Pakarinen mukaan Tanssiin.fi- tiimiin: “Olen iloinen ja innoissani”

Suomen suosituimman tanssimedian, Tanssiin.fi:n tekijätiimi vahvistui todellisella alan osaajalla, tangokuningatar Heidi Pakarisella.

Julkaistu

@

Tanssiin.fi- palvelun tekijätiimiin on saatu vahvistusta tangokuningatar Heidi Pakarisesta, jolla on kotimaisen musiikkielämän ja tanssikulttuurin tietotaito ja osaaminen totisesti hallussa.

Vuonna 2018 perustettu Tanssiin.fi on nopeasti noussut Suomen suosituimmaksi tanssi- ja iskelmämusiikin mediaksi.

Heidi on uudesta työstään innoissaan ja iloinen.

“Olen kovin innoissani uudesta pestistä ja hyvin iloinen, että minua kysyttiin mukaan palvelemaan suomalaisen tanssimusiikin ja -kulttuurin ihmisiä, faneja, kannattajia ja kuuntelijoita.”

Heidi huomauttaa, että varsinkin tässä ajassa  on hyvä, että tanssikulttuurin kuulumiset, uutiset ja alalla vaikuttavien ihmisten elämää saadaan tuotua julki Tanssiin.fi:n kaltaisen “turvallisen sosiaalisen mediaväylän” kautta.

“Sillä eihän tanssi- ja musiikkikulttuurimme voi kuihtua olemattomiin muutoin rajoitettuna aikana; musiikki elää meissä aina vahvasti ja kuuluu olennaisena osana elämäämme.”

“Pääsemme kurkistamaan takahuoneisiin”

→ Lue myös: Heidi Pakarinen haluaa halata kaikkia sinkullaan: kuuntele iloinen tanssiuutuus

Heidi Pakarinen aikoo avata kulissien takaista artistielämää entisestään Tanssiin.fi-sivuston lukijoille.

“Tulen tuomaan esille elämänmakuista kuvaa musiikkipuolen elämäntyylistä ja haluan tuoda esille myös artistiuden ja muusikkojen elämää.  Sehän on kaikessa epäsäännöllisyydessä ja epämääräisyydessä kuitenkin ihan tavallisen ihmisen elämää! Pääsemme siis ihan varmasti kurkistamaan myös takahuoneisiin ja mahdollisuuksien mukaan myös arkisiin juttuihin”, Heidi lupaa.

“Iloitaan yhdessä musiikin antamasta voimasta, energiasta ja rakkaudesta, sitä me kaikki tarvitsemme, joka päivä.”

Heidi keikkailee Karavaani-orkesterinsa kanssa nyt perjantaina (21.8.) Tuuloksen Kapakanmäellä yhdessä Leif Lindemanin ja Amoren kanssa. Katso Heidin ja Karavaanin kaikki keikat tästä.

Heidin sanojen mukaan luvassa on “iloa, valoa, rakkautta ja tanssia”, katso video Kapakanmäen sivulta.

→ Lue myös: Heidi Pakarinen hehkuu hyvää mieltä villasukkavideolla: “Me kaikki tarvitsemme ystäviä” –  katso