Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Heidi Pakarinen hehkuu hyvää mieltä villasukkavideolla: ”Me kaikki tarvitsemme ystäviä” – katso

Heidi Pakarisen sydämellinen Ystäväni on kuin villasukka -musiikkivideo lämmittää.

Julkaistu

@

Heidi Pakarinen hehkuu hyvää oloa ja lämmintä mieltä ystävyysaiheisella videolla. Helsingin Villasukkatehtaan tekemä musiikkivideo on tehty jo tovi sitten, mutta se on edelleen ajankohtainen.

Heidi kertoo olleensa Helsingin Villasukkatehtaan kummina mukana jo useamman vuoden.

”Me kaikki tarvitsemme ystäviä” – Heidi Pakarinen

”Ihan sieltä tangokuningattaruudesta lähtien, ja tällainen ystävyysaiheinen video ja sen oheen liitetyt lämpimät, positiiviset, lämminhenkiset kampanjat ovat  aina hyvästä. Me kaikki tarvitsemme ystäviä, läheisiä ja villasukkia luomaan lisää iloa, valoa ja rakkautta”, Heidi kertoo Tanssiin.fi:lle.

”Video tehtiin siis jo pari vuotta sitten – silloin, kun olin vielä punapää!”

→ Lue myös: Heidi Pakarinen tykkää talvesta: ”Ja kohtahan tässä on kevät” – katso video

Mainos

Tangokuningatar Heidi Pakarinen nautti aurinkoisesta, pikkupakkasen villentämästä kuvauspäivästä alakoululaisten kanssa Sipoossa. Kuvakaappaus musiikkivideolta.

Sydämellinen video nousi taas esille, kun tehdas julkaisi lähestyvän Ystävänpäivän (14.2.) kunniaksi kilpailun, jossa on palkintona aitoja, kunnon villasukkia. Voit osallistua arvontaan tästä linkistä (Facebook). Arvonta on kerännyt jo toistatuhatta kommenttia.

Heidi tulkitsee kauniin Ystäväni on kuin villasukka -kappaleen niin herkästi, että saa katsojat kyynelehtimään. Tyylikkäällä videolla pianoa soittaa Dimitri Keiski, äänityksestä vastaa Petri Kokko.

”Minun ystäväni on kuin villasukka, joka talvella lämmittää”

Musiikkivideo on kuvattu Sipoonlahden koulussa. Kahden lapsen äidistä se oli ihastuttava idea.

”Tärkeimmät ihmissuhteet ja ihmisten välisten suhteiden esimerkit luodaan nuorena, koulussa ja harrastuksissa, siksi ajatus mennä koululle laulamaan ja laskemaan pulkkamäkeä tuntui oikein hyvältä, ihanalta”, Heidi sanoo.

”Meillä oli niin aurinkoinen sääkin suosimassa, koko päivä oli täynnä hymyjä, ystävyyttä ja rakkautta. Niitä me tarvitaan tähän maailmaan ja jokaisen elämään hurjan paljon lisää. Ja villasukkia!”

→ Lue myös: VIDEO: Heidi Pakarinen AlfaTV-kohusta: ”Tein kuten sydämeni sanoo”

Mainos

Heidi Pakarinen keikkailee tällä viikolla lauantaina 18.1.20 Kartano Kievarissa Äänekoskella.

Sunnuntaina 19.1. Heidi ja Karavaani-orkesteri hyppäävät laivaan ja tähdittävät vuoden ensimmäistä Suurtanssit-risteilyä Silja Europalla. Heidin lisäksi risteilyväkeä ovat viihdyttämässä Markku Aro ja Diesel. Voit varata oman Suurtanssit-risteilysi tästä.

Katso Heidi Pakarisen & Karavaanin keikat tästä.

 

KATSO Heidi Pakarisen Minun ystäväni on kuin villasukka –musiikkivideo:


Uskomaton artistikattaus! Matti ja Teppo, Leif Lindeman sekä Neitoset Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla 24.5.20. Tule kokemaan ainutkertainen risteilyelämys, alk. vain 36€!
Osta parhaat laatutuotteet virallisesta ADIDAS-kaupasta. Edullisesti kaikkea kuntoiluun ja urheiluun.
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Ihanat Marimekon vaatteet ja tuotteet aikuislle ja lapsille - edullisesti ja turvallisesti. Tilaa heti!