Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Teemu Roivaiselta juureva uutuus: “Loppukesän viljapeltojen tunnelmaa” – kuuntele ja nauti

Teemun säveltämä ja sanoittama Ajetaan-kappale on uusin sinkkulohkaisu tulevalta, vuonna 2021 ilmestyvältä albumilta. Lue lisää ja kuuntele!

Julkaistu

@

Teemu Roivainen julkaisi tänään tiistaina (18.8.20) uuden singlen. Nyt julkaistu juureva Ajetaan-kappale on uusin sinkkulohkaisu ensi vuonna julkaistavalta albumilta.

“Kappale sopii hyvin loppukesän viljapeltojen tunnelmaan”, Teemu kuvaa.

Teemu on itse säveltänyt ja sanoittanut Ajetaan-biisin, yhdessä Leevi Laurin kanssa. Sovituksesta vastaavat Teemun ja Leevin lisäksi  Joonas Almila, Niko Saloheimo, Petri Hokkanen, Ari-Pekka Laukkanen ja Kevin Knouna.

Tangokuninkaan edellinen, kesäkuussa julkaistu sinkkulohkaisu Eedeniin edusti Teemun popahtavampaa puolta.

→ Lue myös: Teemu Roivaisen uutuussinkku on paluu juurille – säveltää musiikkia levylleen

Suosittu tanssitähti vannoo kuitenkin vahvasti iskelmämusiikin nimiin.

“Tu­len te­ke­mään jat­kos­sa­kin juu­re­via lau­lu­ja, jois­sa teks­ti ja me­lo­dia ovat pää­roo­lis­sa. Sel­lai­sia, jot­ka pys­tyy esit­tä­mään pait­si bän­din, myös pel­kän pi­a­non tai ki­ta­ran kans­sa”, Teemu on vakuuttanut.

Energia-yhtyeen kanssa huumori kukkii

Yhteistyö Energia-yhtyeen kanssa on sujunut tiiviisti jo neljän vuoden ajan. Nuorekas ja nimensä mukaisesti energinen yhtye soittaa Ajetaan-sinkunkin taustalla tyylikkäästi ja varmasti.

“Meis­tä on hit­sau­tu­nut to­del­la tii­vis po­ruk­ka. Hen­ki­lö­ke­mi­at käy yk­siin, te­ke­mi­nen on sau­ma­ton­ta ja huu­mo­ri kuk­kii”, Teemu ylisti oululaisessa Forum24-kaupunkilehdessä.

Teemu säveltää uutta musiikkia ja suunnittelee uuden albumin julkaisua alkuvuonna 2021. Singlen ja levyn julkaisee Yume Records ja jakelee Playground Music.

Tytär vei tangokuninkaan sydämen

Tangokuninkaan esikoislapsi syntyi viime heinäkuussa. Isän sydämen vienyt tytär täytti siis vuoden 4.7.

“Lap­sen syn­ty­mä toi elä­mää­ni tie­tyn­lais­ta sään­nöl­li­syyt­tä ja ava­si sel­lai­sia tun­ne­ka­na­via, joi­ta en ole tien­nyt ole­van ole­mas­sa­kaan. Se nä­kyy ja kuu­luu myös työs­sä­ni.”

Tänään tiistaina 18.8. Teemu & Energia viihdyttävät Turussa Tortinmäen lavalla. Katso Teemu Roivaisen & Energian keikat tästä.

 


Enemmän vaikuttavia ainesosia – Uudistunut VitaePro -50%
Osallistu arvontaan ja Voita 1000 € polttoainetta. Klikkaa heti tästä!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu