Ota yhteyttä

Koko laiva laulaa

Heidi Pakarinen tykkää talvesta: “Ja kohtahan tässä on kevät” – katso video

Heidi Pakarinen laulatti vuoden ensimmäisellä Koko laiva laulaa -risteilyllä laivan täyteistä yleisöä Silja Europalla. Katso hyväntuulisen Heidin videohaastattelu.

Julkaistu

@

Heidi Pakairinen laulatti vuoden ensimmäisellä Koko laiva laulaa -risteilyllä laivan täyteistä yleisöä. Hyväntuulinen yhteislauluristeily seilattiin Tallinkin suositulla Europalla 16.-17.1.2019.

“Alkuvuosi on lähtenyt käyntiin mukavissa merkeissä. Pidettiin Karavaani-orkesterin kanssa oikein kunnon joulu- ja uudenvuodenloma, ja nyt ollaan palaamassa taas musiikkikuvioihin.”

Monet tanssitähdet karkaavat keikkatauon aikana etelän aurinkoon, mutta Heidi on nauttinut kotimaan keleistä.

“Oli niin mukavan työntäyteinen joulukuuu, että olin mielelläni kotona. Kävin marraskuussa Playa del Inglésissä. Totta kai sitä kaipaa aurinkoa ja lämpöä, mutta kohtahan tässä on kevät.”

Seuraava Koko laiva laulaa -risteily (lue lisää tästä) on muuten ke 13.2., silloinkin lauluemäntänä on sympaattinen Heidi. Varaa oma risteilysi heti tästä.

Katso Heidi Pakarinen & Karavaani -keikat tästä.

KATSO Heidi Pakarisen hyväntuulinen haastattelu Koko laiva laulaa -risteilyltä Europalla:


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.


 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *