Ota yhteyttä

Koko laiva laulaa

Koko laiva laulaa -risteilyllä tanssitaan ja lauletaan

Silja Europa täyttyy kerran kuussa keskiviikkoisin yhteislaulusta, kun suosittu Koko laiva laulaa -risteily koittaa. Laulattajina Heidi Pakarinen, Maria Tyyster, Jukka Hallikainen ja muita tanssitähtiä. Juontajina Eeva Malin & Jari Peltomäki.

Julkaistu

@

Yhteislaulaminen on suosittua ja trendikästä – siksi Silja Europakin täyttyy kerran kuukaudessa keskiviikkoisin iloisesta laulusta ja yhdessäolosta.

Koko laiva laulaa -risteilyllä pidetään kaksi viihtyisää yhteislauluhetkeä: yksi lähtöiltana ja toinen seuraavana päivänä. Hienon, 50 tuttua suomalaista kappaletta sisältävän Tallinkin Lauluvihkon saa omakseen. Ja tietenkin risteilyllä tanssitaan tutun suosikkiorkesterin tahtiin sekä illalla että päivällä.

Keväällä 2020 Koko laiva laulaa -risteilyjä emännöivät ja isännöivät upeat ja säihkyvät tanssitähdet: laulattamassa ovat tangokuningatar Johanna Pakonen, tangokuninkaat Marko Maunuksela ja Jukka Hallikainen sekä Aki Samuli ja tanssitähti Antti Ahopelto.

Hyväntuuliset koko perheen ristelyt juontavat Eeva Malin & Jari Peltomäki.

Europan 22h risteilyllä ehtii käydä myös maissa Tallinnassa torstaiaamuna.

Varaa oma risteilysi heti tästä!

Marko & Jukka.

KEVÄÄN 2020 KOKO LAIVA LAULAA -LÄHDÖT:

  • (Silja Europa on telakalla helmikuussa)
  • ke 11.3. Markon & Jukan vetämät yhteislaulut, orkesterina Jackpot
  • ke 1.4. Johanna Pakosen vetämät yhteislaulut, orkesterina Omenapuu PERUTTU
  • ke 22.4. Aki Samulin vetämät yhteislaulut, orkesterina Love PERUTTU
  • ke 6.5. Antti Ahopellon vetämät yhteislaulut, orkesterina Etiketti PERUTTU

SYKSYN 2020 KOKO LAIVA LAULAA -LÄHDÖT:

Koko laiva laulaa -risteilyjä tukemassa: 

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.