Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Heikki Koskelo iloitsee uudesta sinkustaan: “Haluan värisyttää ja kutkuttaa” – kuuntele

Julkaistu

@

Heikki Koskelo julkaisi tänään perjantaina (8.2.19) ensimakua tulevalta albumiltaan. Sinkkulohkaisu Aika kulkekoon on taattua, tunteikasta tanssimusiikkia.

“Tunteita onkin ollut paljon levynteon aikana. Oma fiilis on koko projektin läpi ollut, että nyt tulee mahtava levy. Kotijoukoissakin on salaa hyräilty kappaleita, jotka jäävät pyörimään mielessä”, Heikki kertoo.

“Toivon, että pystyn tällä levyllä koskettamaan sinua, värisyttämään jokaista soluasi ja kutkuttamaan kaikkia aistejasi.”“Hyviä lauluja jäi ylikin”

Heikki Koskelo muistetaan hienosta menestyksestä vuoden 2011 Tangomarkkinoilla, jolloin hän jäi vain pisteen päähän voitosta. Sen jälkeen Heikki on Taivaankaari-orkesterinsa noussut tanssiyleisön suosikiksi ja kiertänyt huvipaikkoja täyteen buukatulla keikkakalenterilla. Katso Heikki Koskelo & Taivaankaari keikat tästä.

“Kiitos Gramofoni Oy:lle ja Toni Nuotiolle luottamuksesta, että sain täysin vapaat kädet albumin rakentamiseen. Ilman musiikkivelho Pertti Jalosta tätä ei olisi syntynyt. Vielä jäi hyviä valmiita kappaleita odottamaan seuraavaa levyä, joten siitä voitte päätellä, että oli todella vaikea valita lauluja niin monesta hyvästä ja puhuttelevasta vaihtoehdosta”, Heikki kuvailee.

“Levyllä on ajateltu sekä kuuntelijoita että tanssijoita. Musiikin ja tanssin yhdistäminen on viime vuosina tullut itselleni paljon tärkeämmäksi – toivottavasti se kuuluu myös levyllä.”

Levy ulos ystävänpäivänä

Heikki Koskelolta on julkaistu aiemmin albumit Aamuun on aikaa (2012) ja 12 tarinaa rakkaudesta (2014). Uusi pitkäsoitto Aika kulkekoon julkaistaan ensi torstaina 14.2.2019, sopivasti ystävänpäivänä.

KUUNTELE Heikki Koskelon Aika kulkekoon (säv. Mikko Viertola, säv. Petri Tuunainen, san. Raul Reiman, sov. Toni Nuotio 2019):


Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Kiikarissa kumppani tositarkoituksella? 50plussille suunnattu deittisivusto auttaa sinua etsimisessä!