Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Henkka Potkonen vieraaksi Tuttu juttuun – orkesterin jäähyväiskeikka ensi viikolla

Henkka & Kulkurit lopettaa uransa ensi viikon lauantaina Hämyslavalla. Syksymmällä Henkka ja hänen mestarinyrkkeilijä-vaimonsa Mira Potkonen nähdään sentään tv:ssä paluun tekevän Tuttu Juttu Shown vieraina.

Julkaistu

@

Henkka & Kulkurit -orkesterin solisti Henri ”Henkka” Potkonen ilmoitti viime huhtikuussa, että orkesteri lopettaa kokonaan, koska keikat ovat kortilla.

”Keikat jakautuvat nykyään yhä pienemmälle porukalle ja kaikille ei vaan riitä töitä riittävästi edellisvuosien tapaan”, Henri Potkonen totesi.

→ Lue myös: Surullinen yllätys: Henkka ja kulkurit lopettaa kokonaan – ”töitä ei riitä”

Mainos

Henkan & Kulkurien lopettamisilmoitus herätti keväällä runsaasti keskustelua. Tanssiin.fi julkaisi myöhemmin huhtikuussa Henkan suorasanaisia ajatuksia alasta.

Potkonen sanoi suoraan, että heidän orkesterinsa oli ja on ns. kakkosbändi.

”“Kun me myös kuuluttiin siihen kakkosbändien kategoriaan, niin keikkoja ei vain ole tarpeeksi, jotta sillä pitäisi bändiä pystyssä. Pari keikkaa kuukaudessa ei riitä ammattimuusikoille ja motivaatiokin tekemiseen on siinä kohtaa sitten vähän niin ja näin”, Potkonen harmitteli.

”Samaan aikaan joka vuosi tulee Seinäjoelta uutta kruunupäätä ja SMOrk-voittajaa taistelemaan paikasta auringosta samalle pienelle leikkikentälle.”

Henkka ja kulkurit ennättivät viettää viime vuonna 15-vuotisjuhliaan. Ura loppuu tähän vuoteen, 2019.

→ Lue myös: Henkka Potkosen avoin tilitys: ”Tavikset ja kakkosbändit kadonneet lavoilta”

Nyt orkesterilla häämöttää loppusuora.

Jäljellä on enää kolme keikkaa: lauantaina 31.8. Rönnin lavalla Orivedellä, ensi viikon perjantaina 6.9. Hämeenlinnan Kapakanmäellä ja jäähyväiskeikka ensi viikon lauantaina 7.9. Hämyslavalla Nokian Tottijärvellä.

 

Alkuperäinen Tuttu jutun juontaja palaa televisiooon, kun suosittu parisuhdevisailu alkaa taas. Toisena juontajana nähdän naiskauneutta Susanna Laineen muodossa. Kuva: MTV3 Press/Antti Hahl.

Julkisuudesta Henkka ei kuitenkaan kokonaan katoa, sillä hänet nähdään syksyllä vaimonsa kanssa vieraana paluun tekevässä Tuttu Juttu Show -ohjelmassa MTV3-kanavalla. Tykättyä tv-ohjelmaa juontavat nyt Susanna Laine ja Timo Koivusalo. Vieraina on tuttuun tapaan lukuisia tunnettuja julkkispareja sekä ”taviksia”.

Henri Potkonen kisailee leikkimielisessä tv-showssa vaimonsa, nyrkkeilijä Mira Potkosen kanssa. Mira on mm. Euroopan mestari ja olympiamitalisti. Pariskunnalla on kaksi lasta.

Muita Tuttu jutun syksyn julkkispareja ovat vastikään naimisiin menneet Ilkka Kanerva ja Elina Kiikko-Kanerva, hiihtäjä Kerttu Niskanen ja Juho Mikkonen, kansanedustaja Eva Biaudet ja Thomas Forsström, laulaja Saara Aalto ja Meri Sopanen, yrittäjä Jutta Larm (ent. Gustafsberg) ja Juha Larm (ent. Rouvinen), Linda Wiklund ja näyttelijä Mikko Nousiainen sekä näyttelijä Kalle Lamberg ja Maria Mattelmäki.

MTV3 ei vielä ole kertonut ohjelman tarkka alkamispäivää eikä myöskään ole tiedottanut, missä jaksossa Potkosten perhe nähdään.

 


Uusi kännykkä 3€/kk? Tabletti 4€/kk? Elisalta saat kaikki laitteet jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoa tai muita kuluja.
Katso elokuvia ja suosikkisarjoja 1kk maksutta! Kokeile Elisa Viihdettä heti, ilman sitoutumista. Klikkaa!
Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.