Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Henry odottaa tanssikesää innolla

Voice Of Finland kakkonen arvostaa vanhoja iskelmiä

Julkaistu

@

Voice Of Finlandin finaalin kakkonen ja iskelmäyleisön suuri suosikki Henry Friman odottaa malttamattomana ensimmäisen keikkakesän aloitusta. Vanhoja hienoja iskelmiä arvostava Henry on tehnyt Musiikkifarmin studiolla Jani Heleniuksen orkesterin kanssa kaksi tyylikästä iskusävelmää, jotka julkaistaan lähiaikoina.

 

Jani Heleniuksen luotsaama Roulette on tullut tunnetuksi muun muassa Reijo Taipaleen orkesterina ja nyt solistin paikalle siirtyy Henry Friman.

 

Kuva: Mika Korppi

 

– Henryn musikaalisuus teki vaikutuksen heti ensimmäisistä treeneistä lähtien.

 

-Etsimme Henrylle Reiskankin repertuaarista muutamia hienoja lauluja. Vaikka Henry ei ole vielä tanssilavakeikkaa tehnyt, niin uskon että yhteistyömme tulee sujumaan varmasti hienosti. Harva laulaja on vakuuttanut faninsa niin vakuuttavasti, kun Henry teki Voice Of Finlandin suorissa lähetyksissä, Jani Helenius kommentoi uuden solistin esiintymistä televisiossa.

 

Kapellimestari Jani Helenius                                              Kuva:Mika Korppi

 

 

– Kunhan tämä korona saadaan selätettyä, niin lähdetään kiertämään kaunista kesä-Suomea huippuorkesterin kanssa, kertoo putkimiehen töitä ”siviilissä” paiskiva Henry.

 

LUE MYÖS → Reijo Taipaleen säestäjä ideoi humoristisen koronabiisin. Katso Rouletten hilpeä musiikkivideo

 

Täältä maksuton hymykonsultaatio

 

NAANTALIN KYLPYLÄ on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Varaa lomasi heti tästä edulliseen etuhintaan!

 

Rentoudu ja nauti Ruissalon kylpylässä Turussa! Varaa ihana kylpylälomasi nyt parhaaseen etuhintaan – klikkaa heti!