Ota yhteyttä

Orkesterit

Artistien korona-ajan kuulumisia mm. Sinitaivas, Armi Tenkula, Teemu Roivainen, Marko Lundberg

Artistit ovat ahkeroineet studiossa ja kaipaavat kovasti keikoille

Julkaistu

@

Sinitaivaan korona-ajan kuulumiset voit katsoa tältä videolta!

 

LUE MYÖS → Sinitaivas-konserttikiertue siirrettiin syksylle 2021

 

 

ARMI TENKULAN TERVEHDYS tanssiin.fi lukijoille:

Tämä ensimmäinen koronavuosi on vierähtänyt kuin varkain. Kun keikat pyyhittiin poissa kalenterista, niin aluksi aloin täydentämään arkeani erilaisilla kotiprojekteilla. Ehkäpä tämä oli yksi tapani käsitellä äkillistä muutostilannetta. Olen tässä tilanteessa pystynyt hyödyntämään omia voimavaroja ja vahvuuksiani, jotka pitävät yllä hyvinvointiani.

Mielestäni omien voimavarojen tunnistaminen ja niiden käyttäminen auttaa jaksamaan haastavissa tilanteissa, myös ajatusmaailma saa positiivista vivahdetta.

Liikunta on tuonut minulle energiaa tähän erikoistilanteeseen ja saanut minut nukkumaan paremmin. Edelleen tarvitsen kalenterin aikatauluttamaan menoni, sillä olen kehitellyt kaikkea kivaa ympärilleni. Olen suorittanut täydennysopintoja liittyen joustavaan ja positiiviseen psykologiaan ja suunnitellut musajuttuja tulevaan. Jossain vaiheessa on siis tulossa uutta musiikkia, jee!

Tammikuussa sain sairaskohtauksen, joka laittoi asiat uuteen tärkeysjärjestykseen. Koronatilannetta en ole juurikaan miettinyt, annan asioiden kulkea omalla tasapainollaan. Pyrin elämään tässä hetkessä ja ajattelemaan positiivisesti. Vaikka näin rennosti otan kaiken vastaan, niin myönnän että tanssikeikkoja, musiikkia ja tulevaa ajattelen päivittäin.

KUVA: Armi Tenkula

Kaipaan valtavasti tanssikeikkoja, se hulina ja ilo ympärilleni tervetullutta. Tahdon kuulla tanssijoiden tarinoita ja nähdä heidät hymyilemässä ja tunteilemassa tanssilattialla.  Minulla on myös ikävä sitä kutkuttavaa tunnetta, mikä tulee esiintymisestä, unohtamatta jalkakramppeja ja hikikarpaloita.

 

Töitä teen koulumaailmassa ja olen kiitollinen, että saan tehdä sellaista työtä mistä nautin ja mihin minulla on paljon annettavaa. Loppukesästä ja syksykstä on hyvin keikkoja kalenterissa, mutta se jää nähtäväksi pääsemmekö Afrikan Tähden poikien kanssa niitä toteuttamaan.  Tsemppihalaukset kaikille esiintyjille, tanssi -ja tapahtumajärjestäjille.

Valoa kohti!

t. Armi

 

TEEMU ROIVAINEN TYÖSTÄÄ UUTTA ALBUMIA

Teemu Roivainen & Energia on työstänyt ahkerasti tulevaa albumia, jolta on julkaistu jo neljä kappaletta (Eedeniin, Ajetaan, En halunnut koskaaan tietää sekä Uusi alku).

 

“Korona-aika on todellaki ollut haastava erityisesti kun tilanne on kaikin puolin niin epävarma mutta uuden musiikin tekeminen on ollut nyt se mihin energiat ja henkiset pääomat on satsattu.” – kertoo Teemu

 

 

Tässä linkki uusimman singlen musiikkivideoon:


LUE MYÖS → MTV3: Teemu Roivainen koki koronan lamaantumisena:Säästöt pelastivat

 

 

 

MARKO LUNDBERGILTA TULOSSA MYÖS LEVYLLINEN “HELMIÄ”

Keväinen auringonpaiste tuonut mukanaan iloa ja valoa tähän muuten niin synkeään aikaan.
Vaikka live esiintymisiä ei päästäkään tekemään niin musiikkia on päästy tekemään levylle.

“The world we knew” on ensimmäinen single lohkaisu tulevalta upealta levyltä joka sisältää “helmiä” laadukkaasti toteutettuna.  “The world we knew” laulussa yhdistyy kaksi suurta idoliani nimittäin Frank Sinatra ja Bert Kaempfert! Olenkin mielissäni että juuri tällä laululla lähdettiin komeasti liikkeelle. Kappaleen julkaisupäivä oli 5.3.2021.
Valoisaa kevättä!

Marco Lundberg


The world we knew- Marco Lundberg
Säv. ja San. Bert Kaempfert, Carl Sigman, Herbert Rehbein.
Sov. Chris Walden, Pertti Jalonen
Tuottaja. Pertti Jalonen /Bird music Oy
Kuva J-p Zeipii Heino 

 

LUE MYÖS → Oikeat tangotähdet täyttävät Aki Samulin maatilan tv-kuvauksissa: Arja-kana pääsee tapaamaan ihmiskaimansa

 

Täältä maksuton hymykonsultaatio

 

 

Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Klikkaa, ihastu ja tilaa!