Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Hotelli Korpilampi aloittaa artistien tukitanssit

Korpilammelle tanssimaan

Julkaistu

@

Hotelli Korpilampi Espoossa aloittaa tanssit torstaina 22.10. huippuartistien tahdissa. Ensi torstaina lavalle nousee Saija Tuupanen ja eXmiehet ja jatkossa torstaisin Korpilammella tanssittavat muun muassa Teemu Roivainen ja Taikakuu.

Tanssitähdet ovat pulassa vähentyneiden keikkojen vuoksi ja haluamme olla osaltamme tukemassa artistien ja soittajien työllistymistä. Meillä on Korpilammella kaksi tanssilattiaa ja otamme sisään vain puolet kokonaiskapasiteetista.

Pöydät on sijoitettu niin väljästi, että turvavälit varmasti toteutuvat. Jos et halua lattialle pyörähtämään, niin meille voit tulla vaikka vain illastamaan ja nauttimaan hyvästä musiikista, kertoo Hotelli Korpilammen johtaja Nina Peltola.

Orkesterit aloittavat soittamisen jo klo 19.30 ja viimeiset tahdit tanssitaan 22.30. Jos et halua lähteä yönselkään, niin meillä voit myös majoittua edullisesti, vinkkaa Nina Peltola

Saija Tuupanen & eXmiehet

Kuva: Emmi Virtane

 

 

TANSSI NOTKEASTI! Haluatko lisää joustavutta niveliisi? Kokeile nyt ilmaiseksi! Flex5x-ravintolisä auttaa. Klikkaa heti!