Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Hurman suosikkitangosta tyylikäs musiikkivideo julki: “Huikeaa heittäytymistä” – katso

Julkaistu

@

Hurma-orkesterin viime syksynä ilmestyneestä, kovasti tykätystä tangokappaleesta Sinulle ainoa julkaistiin nyt musiikkivideo.

Joonas Kainulaisen ohjaama video on tyylikästä työtä, ja videolta voi poimia Hurman jäseniä eri rooleissa. Video kuvattiin joulukuun puolivälissä Punainen kukko -ravintolassa Porissa.

“Projektissa oli mukana aivan huikea tiimi jolle iso kiitos työpanoksesta! Erityiskiitos vielä Jyrki Koivistolle ja Reetta Mikolalle mahtavasta heittäytymisestä päärooleihin”, Hurman pojat kiittävät.

Jyrki Koivisto ja Reetta Mikola ovat tunnettuja tanssijoita ja opettajia, joita on nähty mm. Seinäjoen tangomarkkinoilla.Hurman Jarno Ollikainen kertoi Tanssiin.fi:n haastattelussa syyskuussa, että tulollaan on “uusi, mahtipontinen tango”.

“Se on yhden tanssijan, aktiivisesti tansseissa käyvän tanssijaneitokaisen tekemä sävellys ja sanoitus. Siinä mielessä pitäisi siis olla jalan alle käyvää musiikkia, Jarno lupasi.

Kiuruveteläinen Annika Aaakkula on laulun takana. Hän kuvailee kappeletta kirpeänsuloiseksi erotarinaksi.

“Apuna on ollut, että hän on käynyt keikoilla kuuntelemassa meitä ja tuntee tyylimme. Lopputuloksena on kappale, joka on aistikas ja herkkä suomalaiseen mielenmaisemaan sopiva”, Jarno Ollikainen sanoo.

Katso Hurman keikat tästä.

KATSO Hurman Sinulle ainoa -musiikkivideo (säv. & san. Annika Aakkula, sov. Petri Munck, Hurma | Video: Joonas Kainulainen):


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!