Ota yhteyttä

Tanssilavat

Hys, älkää kertoko Lammelan Jussille: 60-vuotisyllätysjuhlat tulossa – katso video

Julkaistu

@

Finlandersin laulaja-rumpali Jussi Lammela täyttää perjantaina 17.5. täydet 60 vuotta.

Jussihan on suosikkiorkesterin alkuperäisjäsen ja oli perustamassa Finlandersia vuonna 1984. Orkesterin 35-vuotisjuhlavuotta juhlitaan konserttikiertueella syksyllä (lue lisää tästä).

Orkesterin pojat ovat punoneet Jussin selän takana juonia yllätysjuhlista.

“Jussi ei ole somessa, joten hän ei voi nähdä näitä julkaisuja”, Finkut virnuilevat Facebookissa ja Instagramissa.Videolla orkesterin jäsenet keksivät, että synttäripäivänä heillä on keikka Tuuloksen Kapakanmäellä.

“Järjestetään siellä joku ylläri”, Kari Lehtomäki tuumaa ja saa muut innostumaan.

Videon lopussa paikalle asteleva Jussi Lammela melkein yllättää salajuonivat kollegansa:

“Mikä torikokous täällä on?” Jussi ihmettelee.

KATSO hauska video:

Jussi Lammelan yllätysjuhlat pidetään siis Tuuloksen Kapakanmäellä pe 17.5. klo 19-20. Päälle tanssit klo 20-02, lavalla Finlandersin lisäksi viihdyttämässä Pekkaniskan Pojat.

Järjestämme samana iltana ennen tansseja Jussille kaikkien aikojen yllätyssynttärit! Tervetuloa mukaan yllättämään ja juhlimaan! Tarjolla kakkukahvit ja kuplivaa juomaa. Tarjoilut sisältyvät tanssilipun hintaan (18 €)”, Kapakanmäeltä kerrotaan.

Katso Kapakanmäet keikat tästä.

 


Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.

Tilaa ruokaa netissä, nopea kotiinkuljetus. Lempiruokasi kotiovelle helposti: pizzaa, aasialaista, burgereita. Pizza-online.fi taltuttaa nälän!
Ansaitse eläkkeellä ollessasi tai tienaa osa-aikaisena. Työ etsii tekijää, hae myyntineuvottelijaksi takuupalkalla + bonukset.

 

Jatka lukemista
Mainos
Klikkaa ja kommentoi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *