Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Isto Hiltusen suuri suru: Äiti menehtyi yllättäen – “kiitos rakkaudestasi”

Isto Hiltunen koki eilen keskiviikkona (19.6.19) suuren surun, kun hänen 71-vuotias äitinsä menehtyi. “Tulen aina olemaan kiitollinen saamastani tuesta ja rakkaudesta”, Isto kiittää äitiään.

Julkaistu

@

Isto Hiltunen koki eilen keskiviikkona (19.6.19) suuren surun, kun hänen 71-vuotias äitinsä menehtyi. Yllättävä kuolintapaus juhannusta ennen,  keskikesän juhlan alla sai iskelmätähden apeaksi.

Hiltunen muistelee, kuinka hänen äitinsä osti 15-vuotiaalle pojalleen ensimmäisen bassokitaran 600 markalla.

“Rahassa ei noihinkaan aikoihin työläisperheessä kieritty. Äitini mielestä moinen mittava investointi piti hyödyntää, joten hän hommasi ekan tanssiorkesterikiinnitykseni Rate Lindbergin orkesteriin”, Isto Hiltunen kertoo.

Ensimmäinen julkinen lavakeikka oli Vesivehmaan Jenkkapirtillä juuri Kieltolaki-albumin julkaisseen Solistiyhtye Suomen kakkosbändinä. Sen jälkeen  Hiltunen laskee olleensa  useamman viikonlopun estradilla kuin vapaalla.

“Joudun jatkossa rahoittamaan soittoharrastukseni itse, sillä äitini menehtyi eilen yllättäen 71-vuotiaana. Tulen aina olemaan kiitollinen saamastani tuesta ja rakkaudesta. Toivon kaikille hyvää juhannusta ja muistakaa rakastaa toisianne.”

Katso Isto Hiltusen keikat tästä.

 
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).