Ota yhteyttä

Uutiset

Katri Helenan juhannusterveiset: “Ei laulaminen vielä lopu”

Katri Helena kertoo pitkästä aikaa kuulumisiaan ja lähettää lämpimiä juhannusterveisiä “kesähalausten kera”. Sinivalkoinen legenda ei lopeta laulamista, joskin esiintymiset harvenevat. Lue lisää!

Julkaistu

@

Katri Helena kertoo pitkästä aikaa kuulumisiaan ja lähettää lämpimiä juhannusterveisiä “kesähalausten kera”. Kilpirauhasen vajaatoiminnan vuoksi viime kesästä saakka sairauslomalla ollut laulajalegenda perustelee hiljaisuuttaan sillä, että on halunnut “antaa teidän vähän huilia meikäläisestä”.

“Samalla on oma mielenikin ottanut etäisyyttä esiintyjäminuuteen. Se on ollut vapauttavaa, vaikka vuosikymmenien menossa en ole koskaan ajatellut reissulaulajan työtä ahdistavana, enkä edes raskaana. Se on ollut sitä, mistä olin aina haaveillut.”

Katri Helena huomauttaa, että pitkän vapaan aikana on ollut hyvä arvioida mennyttä ja suunnitella tulevaa.

“Kaikesta menneestä olen kiitollinen teille, ihanat viihdemusiikin kuuntelijat”, sinivalkoinen ääni sanoo.

“Ei laulaminen vielä lopu, esiintymiset vain vähän harvenevat. Käytän voimani siihen, että pystyn aina olemaan sataprosenttisesti läsnä siellä, missä kulloinkin edessänne seison.”

Katri Helenan seuraava esiintyminen on Jukka Kuoppamäen Taiteilijajuhlakonsertissa 25.7 Taidekeskus Salmelassa Mäntyharjulla. Jouluna hän tekee pienimuotoisen joulukonserttikiertueen kirkoissa.

 

 

Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).