Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Järjestimme Jukka Hallikaisen konsertin vanhusten hoivakotiin: ”Hymy huulessa vielä illallakin” – katso video

Julkaistu

@

Tanssiin.fi ja tangokuningas Jukka Hallikainen järjestivät eilen keskiviikkona (30.1.19) hyväntekeväisyyskonsertin vanhusten hoitokodissa Kotkassa.

”Halusimme ilahduttaa vanhuksia suomalaisella tanssimusiikilla. Tämä oli joululahjamme yhdelle hoitokodille, mutta toivomme, että voimme järjestää vastaavanlaisia hyvän mielen tempauksia vanhusten hyväksi jatkossa useamminkin”, Tanssiin.fi:n Eeva Malin ja Jari Peltomäki kertovat.

Vanhukset lauloivat hienosti Jukan kanssa mm. Satumaa-tangoa.

”Musiikki tuo muistoja omasta elämästä”

Jukka Hallikainen on samaa mieltä.

”Vanhuksille on aina hienoa käydä viemässä hieman sisältöä muuten ehkä rutiininomaisiin päiviin. Ikivihreitä kappaleita, jotka kaikki osaa, ja pystyy myös laulamaan mukana, on mahtava esittää. Niin kuin videolta näkyy, asukkaat laulavat hienosti Satumaata”, Jukka huomnauttaa.

”Ehkäpä musiikki tuo joitain muistoja ja kuvia omasta elämästä. Varttuneemmat kuulijat näyttävät rohkeasti tunteensa musiikin myötä, ja se näissä tilaisuuksissa lienee kaikkein hienointa. Vanheneminen on taidetta ja on ilo kun saa pienellä omalla panoksella annettua edes hieman virikettä heidän elämäänsä.”

”Asukkaat tykkäsivät kovasti”

Jukka esiintyi Hovinsaaren Hoitokoti 2:ssa Kotkassa. Hoitokodin virikeohjaaja Marjo Tolsa kertoo, että asukkaat tykkäsivät tangokuninkaan vierailusta kovasti.

”Tällainen virike tuo hyvän olon, joka kantaa pitkälle päivään. Välttämättä muistisairas ei muista, mistä se hyvä olo on tullut, mutta se kantaa silti tosi pitkälle. Illallakin on vielä hymy huulessa”, Marjo Tolsa kuvailee.

 

KATSO sydämellinen video Jukka Hallikaisen vierailusta hoitokodissa 30.1.19:

 


TARJOUS! Tilaa ET-lehti nyt huippuhintaan 29€ / 3kk (norm. 52€). Voit valita lahjaksi upean design-tuotteen, esim. Iittalan lyhdyn. Klikkaa heti!