Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jarmo Pellinen haudan lepoon – sisko: “Ehdimme sanoa hyvästit”

Syöpään menehtynyt laulaja Jarmo Pellinen laskettiin tänään (6.4.19) haudan lepoon. Sisar kertoo, että Jarmo ehti käydä tapaamassa omaisiaan Keski-Suomessa ennen kuolemaansa.

Julkaistu

@

Laulaja ja Seniori tangokuningas Jarmo Pellinen laskettiin tänään lauantaina (6.4.19) haudan lepoon. Vatsasyöpää sairastanut Pellinen menehtyi 51-vuotiaana kotonaan Mäntsälässä 24.3.

“Jarmo sai kuolla omaan kotiinsa. Hän menehtyi nukkuessaan omassa sängyssä”, Jarmon sisar Raija Pellinen vahvisti tapahtuneen maaliskuussa Tanssiin.fi:lle.

“Vietimme viikonlopun yhdessä”

Keski-Suomesta kotoisin oleva Jarmo haudattiin tänään lähipiirissä.

“Jos oloni huononee ja päädyn petipotilaaksi, olen ajatellut vaihtaa kirjani Äänekoskelle. Olen sieltä Sumiaisten kylältä kotoisin, ja siellä asuvat kaikki sukulaiseni, siskot ja veljet. Lopun lähestyessä läheiset ovat tärkeitä”, Jarmo pohti vielä tammikuussa.

Sisko sanoo, ettei Jarmo ehtinyt muuttaa kotiseudulleen, mutta ennätti kuitenkin käydä tapaamassa omaisiaan.

“Jarmo vietti täällä nelisen viikkoa sitten viikonlopun. Naurettiin ja muisteltiin vanhoja, katseltiin kuvia yhdessä ja minä kokkasin hänen lempiruokiaan”, Raija Pellinen sanoo.

“Tiesin, että se oli viimeinen kohtaamisemme. Ehdimme sanoa hyvästit. Veljeni oli lähettänyt ystävälleen viestin, että voi kun pääsisi jo pois tästä elämästä, kun on niin väsynyt.”

Koskettava muistoteksti

Yksi Jarmon ystävistä julkaisi tänään koskettavan kuvan:

 


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!
Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.
Tilaa Klingelin postimyynnistä upeat ja edulliset tuotteet! Kaikkea naisille ja kotiin.
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!