Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Johanna Debreczenin salsa saa hyvällä tuulelle: “Mahtava päästä taas leivänsyrjään kiinni”

Tangokuningattaren uutuussinkku on hyväntuulinen salsa. Kuuntele ja lue Johanna Debreczenin mietteet!

Julkaistu

@

Johanna Debreczeni julkaisi tänään keskiviikkona (29.7.20) uutta musiikkia. Johannan kaunis ääni pääsee jälleen oikeuksiinsa salsakappaleessa Sellaiset silmät.

Johanna, 40, sanoo, että sinkku on ollut ajatuksissa jo pidemmän aikaa.

Me olemme jo jonkin aikaa bändini liiderin Mirka Dojanin kanssa pyöritelty ideaa sinkusta, ja kun Mirka laittoi mulle demon hänen ja Juuso Happosen yhdessä tekemästä biisistä, niin se oli siinä”, pirteä vuoden 2004 tangokuningatar taustoittaa.

“Halusimme tehdä hyvänmielen salsan, ja sellainen siitä tuli. Olen ylpeä, että sain myös Amorio-bändini sinkulle soittamaan, pienellä lisämiehityksellä. En malta odottaa, että päästään esitetään tätä livenä. On mahtava päästä pian taas ns. leivänsyrjään kiinni. Keretään parit kesälavatkin vielä kiertämään.”

→ Lue myös: Johanna Debreczeni juhlii: 15 vuotta tangokuningattarena – “paljon vielä haaveita”

Parhaillaan Johanna on tangokuninkaallisten leirillä tangokuningas Aki Samulin Kuninkaan valtakunta -maatilalla Pukkilassa.

Kuten Tanssiin.fi on kertonut, kuninkaallisten kokoontumisen lähtölaukauksena on ollut Tangokuninkaalliset ry:n idea ja halu viettää mukavaa yhdessäoloa kuninkaallisten kesken. Lopputulos nähdään AlfaTV:llä myöhemmin syksyllä.

Johanna nähdään niin Kuninkaalliset kimpassa kuin Kuninkaalliset iltamat -tv-ohjelmissa. Luvassa on 8 eri tv-ohjelmaa, jotka taltioidaan yhteistyössä Seinäjoen Tangomarkkinoiden kanssa.

Kaksi tangokuningatarta on tapaamisesta poissa, sillä laulajattaret tähdittävät toisia tv-sarjoja: Arja Koriseva on parhaillaan Vain elämää -sarjan kuvauksissa ja Johanna Pakonen lähti Ruotsin Meri-Lappiin Selviytyjien kuvauksiin.

→ Lue myös: Yllätys! Johanna Pakonen lähti Selviytyjien kuvauksiin pohjoisen erämaihin


Voita 1000€ lahjakortti haluamaasi ruokakauppaan. Osallistu arvontaan heti, klikkaa tästä!
Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
Kokeile nyt Polarkrill Omega-3-ravintolisää ilmaiseksi! Lue lisää ja tilaa ilmaiseksi!
Kärsitkö hiustenlähdöstä? Provexin voi auttaa. Kokeile nyt Provexinia –50% kampanjahintaan!