Johanna Pakonen onnettomuudessa: Kaatui pyörällä auton eteen – “käyttäkää kypärää, ihmiset”

Johanna Pakonen onnettomuudessa: Kaatui pyörällä auton eteen – “käyttäkää kypärää, ihmiset”

Johanna Pakonen onnettomuudessa: Kaatui pyörällä auton eteen – “käyttäkää kypärää, ihmiset”

Johana Pakonen joutui vaaralliseen onnettomuuteen liikennevaloristeyksessä suojatiellä eilen torstaina (13.6.19). Laulaja haluaa muistuttaa pyöräilykypärän tärkeydestä.

“Eilen sattui läheltä piti -tilanne autoilijan kanssa ja voin kertoa, että pyöräilijä häviää näissä kamppailuissa aina”, tangokuningtar huokaa.

“Olin ylittämässä suojatietä vihreillä, kun katsoin, että kääntyvän auton tilannenopeus on niin kova, ettei se meinaa pysähtyä. Polkaisin itse jarrut pohjaan, mistä aiheutui renkaiden luisuminen, tasapainon menetys ja kaatuminen suoraa keskelle ajotietä, suojatien päälle.”

“Jätin kypärän ponnarin takia”

Tanssitähden onneksi auto ennätti pysähtyä.

“Muistan vielä ajatelleeni, että kun mulla oli lyhyempi siirtymä, jätin kypärän kiinni mun treenikassiin, vaikka se on mulla AINA päässä! Koska en jaksanu avata mun ponnaria. Siis ei, mikä urpo!” Johanna Pakonen syyttää itseään.


Finlandersin 35-v. juhlakonsertit laivalla sekä Souvarit ja Pekkaniskan Pojat. Suomen suurin tanssiristeily Europalla 24.11. Varaa heti!

“Jäin koululaisena auton alle”

Johanna Pakonen kertoo joutuneensa aiemminkin pyöräilyonnettomuuteen. Tuolloin hänelle kävi pahemmin.

“30 vuotta sitten koulumatkalla jäin pahasti auton alle pyörän kanssa ja tuohon aikaan ei kypärää ruukattu edes käyttää. Selvisin onneksi lievillä käsi- ja jalkavammoilla tuolloin, kuten eilisestäkin”, Johanna sanoo.

“Paikka oli kuitenkin suojatie. Tuolloin ylitin suojatien niin, että katsoin, kun kaksi autoa lähestyy suojatietä, toinen pysähtyy sen eteen, mutta toinen jatkoikin sitte matkaansa ja ajoi yli.”

“Hidastakaa nopeutta, autoilijat”

Pakonen haluaa muistuttaa myös autoilijoita tilannenopeuksista risteysalueilla ja taajamissa ja etenkin ennen suojateitä.

“Hidastetaan nopeutta hyvissä ajoin ennen suojatietä, että jalankulkijoilla ja pyöräilijöillä on turvallinen olo ylittää tie. Ollaan kohteliaita. On ikävä joutua joka kerta pohtimaan, että uskallanko nyt mennä vai ajaakohan tuo minun päälle”, tangokuningatar huomauttaa.

“Ja pyöräilijät; tarkkaillaan ympäristöä ja puhelimet pois silloin, kun pyöräillään.  Kaikkien meidän henkikulta on yhtä arvokas ja kaikki tienkäyttäjät ovat yhtä tärkeitä!”

Katso Johanna Pakosen keikat tästä.

 Uusi kännykkä 3€/kk? Tabletti 4€/kk? Elisalta saat kaikki laitteet jopa 36 kuukauden maksuajalla ilman korkoa tai muita kuluja.

Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

 

Tykkää ja jaa:
Lisää uutisia

Tangokuningatar lähtee opiskelemaan lääkäriksi – miten käy Aino Niemen keikkojen?

Kommentit pois päältä artikkelissa Tangokuningatar lähtee opiskelemaan lääkäriksi – miten käy Aino Niemen keikkojen?

Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: “Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä “poikaseksi”

Kommentit pois päältä artikkelissa Markku Aro iloitsee juhlakiertueestaan: “Sanoinkuvaamattoman hieno fiilis” – tuntee itsensä “poikaseksi”

Onko tässä hauskin video ikinä: Tommi Soidinmäki on tossun alla hulvattommalla uutuusvideolla

Kommentit pois päältä artikkelissa Onko tässä hauskin video ikinä: Tommi Soidinmäki on tossun alla hulvattommalla uutuusvideolla

Luo tiliKirjaudu tilillesiTykkäätkö jo meistä? Klikkaa ja seuraa meitä!

Facebook7k
Facebook
Instagram2k
YOUTUBE399
YOUTUBE