Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Jonna Ortju mainostaa kotiseutuaan: kutsuu koko kylän Lievestuoreen Liisan musiikkivideon kuvauksiin!

Jonna Ortju päätti kohottaa kotikuntansa imagoa ja teki Namu-orkesterinsa kanssa uuden version Lievestuoreen Liisasta. Musiikkivideo kuvataan Lievestuoreen torilla pe 14.6. ja kaikki ovat tervetulleita kuvauksiin. Lue lisää!

Julkaistu

@

Laulaja Jonna Ortju on kotoisin Lievestuoreelta, keskisuomalaisesta taajamasta, joka nykyään kuuluu Laukaan kuntaan. Namu-orkesterin solistina tunnettu Jonna sanoo, että aika usein hän saa kotipaikastaan “tenttausta Liisaan liittyen”

“Oot sää se Liisa? Onks siellä vielä se haiseva lampi jne?  Mua rupes jossain vaiheessa ne kysymykset melkein jo ärsyttämään ja rupesin miettimään, kuinka voisin omalta osaltani vaikuttaa oman kotiseutuni infran kohottamiseen ja saada ihmisille tietoa, kuinka hienolla seudulla ja mahtavissa maisemissa saammekaan olla ja asua”, Jonna kertoo.

“Tarve saada Liisan ääni kuuluviin”

Jonna tajusi, että Irwin Goodmanin vuoden 1971 Lievestuoreen Liisa -hitistä tutussa naisessa on jotain “todella nostalgista ja mystistä”.

“Sitä paitsi Liisan tuntevat myös kaikki kehäkolmosen tuolla puolen! Tuli pakottava tarve saada Liisan ääni kuuluviin. Eli meidän kyläläisten ääni.”Jonna Ortju & Namu on suosittu tanssiorkesteri.

Kunta ja yrittäjät mukana

Jonna pyysi Laukaan kunnanjohtajan Jaakko Kiiskilän mukaan ja laittoi Namun tyttöjen kanssa Lievestuoreen Liisa -kappaleen uusiksi. Mukana projektissa on paljon reippaita Lievestuoreen yrittäjiä, yhteistyökumppaneita, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä sekä Laukaan kunta.

Jonna Ortju käsikirjoitti musiikkivideon ja teki sävellyspohjan valmiiksi kevään aikana.

“Nyt kuvaamme kappaleen musiikkivideota, joka kuljettaa Liisan matkaa 60-luvulta tähän päivään. Tähtinä kylän omaa väkeä, tanssimassa ja näyttelemässä.Olen niin innoissani koko projektista, ettei mittään järkeä!”

Kuvaukset torilla 14.6.

Laulaja kutsuukin kaikki lämpimästi tervetulleiksi mukaan musiikkivideon kuvauksiin Lievestuoreen torille perjantaina 14.6. klo 11.30-13.30.

Jonna muistetaan myös 2016 tangofinalistina. Kesällä hän tähdittää Maitolavan Madonnat -musiikki-ilottelua Ränssin kievarissa. Katso Jonna Ortjun & Namun keikat tästä.

 

KUUNTELE tästä alkuperäinen Irwin Goodmanin Lievestuoreen Liisa vuodelta 1971:

 
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu