Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Oho, Tommi Tähtivirta sai ulkomaisen hittisäveltäjän taakseen – video kuvataan Välimerellä

Laulaja Tommi Tähtivirta on voittanut itsensä moneen kertaan: ylipainonsa vuoksi rajusti koulukiusattu Tommi uskalsi toteuttaa unelmansa ja alkoi laulajaksi, ja nyt hän pääsee kokeilemaan kansainvälisiä musiikkimarkkinoita.

Julkaistu

@

Laulaja Tommi Tähtivirta on saanut hienon tilaisuuden kokeilla kansainvälistä musiikkimaailmaa. Tommi sai yllättäen taakseen tunnetun kreikkalaisen säveltäjän, joka valitsi turenkilaisen pitkän linjan iskelmälaulajan ja studiosävellyksensä esittäjäksi. Kappale julkaistaan myös ulkomailla. Sinkku on nimeltään Clever You, ja sen julkaisee levy-yhtiö Duo Records.

”Olen hämmentynyt, onnellinen, nöyrä ja kiitollinen”, Tommi sanoo.

”Kiitokset perheelle, ystäville ja kaikille niille, jotka ovat vuosien varrella uskoneet minun musiikillisiin taitoihini ja tsempanneet minua jatkamaan.”

”Minua kiusattiin kiloistani rajusti”

Tähtivirta on kertonut julkisuudessa rankasta taustastaan. Hän on ollut koulukiusattu ja kärsinyt ylipainosta.

”Minua kiusattiin kouluaikoina kiloistani niin rankasti ja rajusti, että ne jättivät ikuisen trauman, josta en ole selvinnyt vieläkään, vaikka täytän pian 50 vuotta”, Tommi sanoo.

Lihavuusleikkauksen ansiosta Tommi laihtui liki 50 kiloa ja uskalasi toteuttaa unelmansa ja alkoi laulajaksi. Voit lukea lisää tästä jutusta.Isojen tähtien säveltäjä

Kappaleen on säveltänyt menestynyt kreikkalainen säveltäjä Akis Melis, joka on tehnyt yhteistyötä useiden kreikkalaisten tähtien ja isojen levy-yhtiöiden kanssa. Hän on yksi Kreikan tunnetuimmista säveltäjistä. Meriitteihin kuuluu mm. Kyproksen euroviisuehdokkuus vuonna 2015.

Laulun on sanoittanut yli 20 vuotta musiikkiuralla toiminut ja eri listoilla loistavasti menestynyt sanoittaja Katja Tanskanen Kajaanista. Sovituksesta ja studiotyöstä vastaa Akis Melis, Earth Sound Studio. Laulujen nauhoitukset on tehty Duo Recordsin studiolla Turengissa.

Clever You -laulu syntyi elokuussa 2018, kun säveltäjä Akis Melis ja sanoittaja Katja Tanskanen olivat juuri aloittaneet yhteistyön. Katja kertoi säveltäjälle lempilaulustaan, valtavasta hitistä, jonka Akis Melis oli säveltänyt legendaariselle kreikkalaiselle näyttelijälle ja laulajalle Lambis Livieratosille.

Tommi Tähtivirran ensimmäinen kansainvälinen sinkku Clever You julkaistaan kesällä.

”Piti Tommin ääntä upeana”

Akis päätti säveltää samaa genreä edustavan laulun, jonka Katja sanoitti englannin kielellä. Laulusta tuli niin tärkeä tekijöille, että se päätettiin antaa erityisen hyvälle artistille. Katja oli jo aikaisemmin ihastunut Tommi Tähtivirran ääneen ja sanoittanut Tommille listoilla menestyneen laulun Piilopaikka.

Katja ehdotti tuottajana yhteistyötä levy-yhtiön Duo Recordsin, artistin ja säveltäjän välille. Heti kun Akis Melis kuuli Tommin levytyksiä, hän piti Tommin ääntä upeana ja toivoi, että Tommi levyttäisi Clever You -laulun. Projekti eteni sen jälkeen nopeasti. Koko tiimillä on ollut mahtava meininki päällä tämän projektin eri vaiheissa, ja tiimin yhteistyö saa jatkoa.

Clever You lähtee kansainväliseen levitykseen, ja musiikkivideo tullaan kuvaamaan tämän vuoden puolella jossakin päin Välimerta.

 

KUUNTELE Tommi Tähtivirran toistaiseksi tuorein sinkku Kaikkein salaisin reitti (säv. Kai Hämäläinen, san. Sana Mustonen, sov. Sani Hillo) 2019:

KUUNTELE Tommi Tähtivirran Piilopaikka (säv. Kai Hämäläinen, san. & video Katja Tanskanen, sov. Juha Avoketo) 2019:Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!

Kokeile nyt Elisa Viihdettä 1kk maksutta, ei sitoutumista. Laatuleffoja ja alkuperäissarjoja kuten Ivalo, Bullets ja Kolmistaan. Klikkaa heti ja kokeile!