Ota yhteyttä

Uutiset

Jopas nyt! Ilkka Vainio rakennutti ruumisarkun itselleen: “Kierrätyslaudoista kammio taivaaseen”

Musiikkilegenda Ilkka “Ile” Vainio kutsuu kansan arkkunsa kantajaisiin ja samalla Pari päivää vaihtaisin pois -musiikkivideon kuvauksiin.

Julkaistu

@

Musiikin monitoimimies, sanoittajamestari ja tuottaja Ilkka “Ile” Vainio on tänään perjantaina (17.1.20) iloinnut hivenen harvinaisemman tuotteen valmistumisesta: Ile nimittäin rakennutti itselleen ruumisarkun!

Kierrätyslaudoista nikkaroitu puuarkku on tukevaa tekoa ja mittojen mukaan tehty pitkänhuiskean Ilen varrelle.

Voit katsoa alla olevalta videolta, kun arkun rakentajat Köysikopla Oy:sta testaavat arkun tilavuutta ja toimivuutta:

Mainos

“Menen siinä oikeasti monttuun”

Arkulla on Ilen mukaan kaksikin tärkeää tehtävää: sitä tarvitaan musiikkivideon kuvauksessa sekä hautajaisissa.

“Se on kammio taivaaseen. Arkku, jolla menen myös oikeasti lopullisesti monttuun”, Ilkka Vainio selittää.

Sitä ennen ekologisesti kierrätettyä arkkua tarvitaan tulevana maanantaina 20.1. Korson kirkossa Vantaalla, missä kuvataan Ilen uuden laulun Pari päivää vaihtaisin pois -musiikkivideota. Ile kutsuu kansaa kuvauksiin.

“Tervetuloa videoni kuvauksiin kirkkoon”

“Tervetuloa videon tekoon mukaan ja kantamaan arkkuani. Tehdään ikimuistoinen päivä yhdessä!”

Ile lupaa, että kaikille kuvauksiin osallistuville on tarjolla kalastaja Ben Henrikssonin Ahvenkosken Kalasavustamon maukkaita lohileipiä.

“Tule ja elä!” Ile kannustaa hirtehishumorisesti.

→ Lue myös: Sanoittajamestari Ile Vainio jyrähtää: “Kansan syvät rivit on unohdettu radioissa”

Mainos

Viimeinen-levy julki 60-vuotisjuhlavuonna

Pari päivää vaihtaisin pois -videon ohjaa Kimi Nordström Team. Kappaleen ovat tehneet nuoren polven mestarit Jonas Olsson ja Janne Rintala.

Kappale on sinkkulohkaisu Ilen tulevalta albumilta nimeltä Viimeinen.

Ilkka Vainion vuonna 2020 ilmestyvän juhlalevyn nimi on enteellisesti Viimeinen.

“Levyn muut uudet laulut mennään piakkoin purkittamaan kovan partion kanssa Finnvoxiin Risto Hemmin luo, jonka kanssa olen tehnyt liki 40 vuotta yhteistyötä”, Ile sanoo.

“Elämäni parhaat rallit ja raportit tulossa”

Legendaarisen Juha “Watt” Vainion poikanakin tunnettu Ilkka Vainio täyttää lokakuussa 60 vuotta. Hän juhlistaa tasakymmeniään näyttävästi pitkin vuotta.

“Olenhan miltei 60 vuotta harjoitellut laulujen tekoa. Se kannatti, sillä nyt on tulossa elämäni parhaat rallit ja raportit.”

Ile kertoo, että lauantain (18.1.) hän viettää Helsingin Messukeskuksessa Matkamessuilla. Julkkismies jakaa messuilla esitteitä ensi marraskuun Karibian-risteilystä, joka on samalla hänen 60-vuotisjuhlaristeilynsä. Upeasta elämysmatkasta voit lukea lisää tästä (Risteilykeskus).

Hallikainenkin kommentoi

Jopa Joel Hallikainen intoutui kommentoimaan Ilen “arkkunpanijaisia”.

“Elämässä vain yhtenä päivänä on kuoltava. Loput on elettäväksi – Jäsen Vainio on oivaltanut oleellisen, vaikka näköjään treenaakin jo sitä yhtä. Siispä ilolla arkkuun ja takaisin tänne ystävämme Vainio”, Joel sanaili Facebookissa.

 


Lue ja kuuntele missä ja milloin haluat. Ei sitoutumisaikaa. Rajaton pääsy e-kirjoihin ja äänikirjoihin kännykästäsi tai tabletiltasi. Kokeile Nextorya nyt 14 päivää ilmaiseksi!


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).