Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Eronnut Tommi Soidinmäki riemulomaili Floridassa: tapasi Mikin, Tappajahain ja Eino Grönin – katso kuvat

Työ- ja lomamatka Floridaan toi valoa raskaasta avioerosta toipuvalle tangokuningas Tommi Soidinmäelle.

Julkaistu

@

Kuva: Facebook.

Tommi Soidinmäki nautti viime viikolla lämmöstä ja auringosta suomalaisen harmauden sijaan. Tommin yhdistetty työ- ja lomamatka vei Yhdysvaltain Floridaan.

Suosittu tangokuningas on näytellyt Suomessa Tauno ja Ansa -musiikkinäytelmässä, ja nyt esitys vietiin Floridan suomalaiskaupungissa Lake Worthissa sijaitsevaan Suomi-taloon. Tommin tulkitsema legendaarinen Tauno Palo nähtiin siellä viime viikon sunnuntaina ja vastaanottto oli lämmin.

Facebookissa julkaistussa päivityksessä Tommi poseeraa mm. vastanäyttelijänsä, ikonista Ansa Ikosta esittävän Eeva Saarenpään kanssa:

Golf-treffit Einon kanssa?

Perjantaina Tommi konsertoi Lake Worthin luterilaisessa St. Andrews -kirkossa Eeva Saarenpään, viulisti Liisa Karhun, pianisti Juha Venäläisen ja
basso Kari Laurosen kanssa.

Mainos

Kirkkokonsertin yleisössä istui kunniavieraana itse Eino Grön, 80, joka on 1980-luvulta saakka talvehtinut Floridassa.

”Yleisö osoitti suosiota seisten!”

”Hieno konsertti-ilta Lake Worthissa, lopussa yleisö osoitti suosionosoitukset seisten!” Tommi kertoi.

”Kuuntelemassa oli myös tämä herra, legenda Eino Grön – oli kunnia tavata.”

Taisivatpa Tommi ja Eino kuulumisten vaihtamisten lisäksi sopia pelitreffeistä golf-kentälläkin…

→ Lue myös: Hurma keikkaili Floridassa: Aurinkoa, korista ja Eino Grön!

Mainos

Suomalaisen tangon ja iskelmän legenda Eino Grön oli katsomassa nuorempaa tangokuningasta Floridan Lake Worthissä. Tommi Soidinmäki iloitsi tapaamisesta. Kuva: Facebook.

Peukku Prinsessa Ruususen linnalle

Toki Tommi ehti lomaillakin ja kiertää Floridan nähtävyyksiä.

Orlandon Disney Worldissa Tommi ihasteli Prinsessa Ruususen linnaa ja tapasi tietysti maailmankuuluja piirroshahmoja.

”Tuli nähtyä Aku, Mikki, Iines, Ariel jne. Muutama lomapäivä”, Tommi nautiskeli.

Disney World on valtavan suuri huvi- ja elämyspuisto, jossa riittää ihmeteltävää aikuisellekin ja nähtävää moneksi päiväksi.

Tommi poseerasi Disneyn tavaramerkiksi nousseen Prinsessa Ruususen linnan edustalla Orlandon Disney Worldissa. Tangokuninkaan selän takana Walt Disneyn patsas ja Mikki Hiiri. Kuva: Facebook.

Hmm? Keikkaa tarjolla? Tommi mietiskeli työtarjouksia Disney Worldin roolitusfirman oven edessä. Kuva: Facebook.


[eafl id=”25091″ name=”Suomen suurin tanssiristeily 2020″ text=”Uskomaton artistikattaus! Matti ja Teppo, Leif Lindeman sekä Neitoset Suomen suurimmalla tanssiristeilyllä Europalla 24.5.20. Tule kokemaan ainutkertainen risteilyelämys, alk. vain 36€!”]


Seikkaili dinosaurusten kanssa

Orlandossa sijaitsee toinenkin valtavankokoinen huvipuisto: Universal Studios. Maailmankuulun elokuvayhtiön nimikkopuisto on täynnä vauhdikkaita härveleitä ja elokuvien lavastemaailmaa.

Eipä siis ihme, että dinosaurusleffoja rakastava Tommikin löysi Universal-puistosta mieluista katseltavaa.

Mainos

”Pikkupoika on jälleen innoissaan” – Tommi Soidinmäki Jurassic Parkista

”Pikkupojasta saakka yksi lempielokuvistani on ollut Jurassic Park; tänään pääsin näkemään ja kokemaan elokuvan tunnelmia ja kohtauksia uudelleen! ”Pikkupoika” on jälleen innoissaan!!!!” Tommi intoili.

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki astuu Reijo Taipaleen saappaisiin: ”Suuri kunnia” – maailman ensi-ilta elokuussa

Jurassic Park -dinosauruselokuvat ovat Tommi Soidinmäen lempileffoja. Kuva: Facebook.

 

Universal Studiosin Jurassic Park -elämyksessä Tommi pääsi muiden turisten tavoin lipumaan dinosaurusten seassa joella… ja veneretken loppu on kostea! Kuva: Facebook.

Tommi viihtyi jättipuistossa, jossa tekemistä ja näkemistä piisaa. Kuva: Facebook.

Onko tukka hyvin? Näkyykö kello? Tangokuningas poseerasi Orlandossa klassikkoauton konepeltiä vasten. Kuva: Facebook.

Tappajahain kesytys vaatii Tommiltakin samanlaista irvistystä. Kuva: Facebook.

Matka toi valoa raskaaseen avioeroon

Takaisin Suomeen Tommi seurueineen palaa ensi keskiviikkona, sillä tanssitähden työt jatkuvat taas perjantaina 24.1.20 keikalla Rauhalahden kylpylähotellissa Kuopiossa.

Katso Tommo Soidinmäen & Vastakaiun keikat ja konsertit tästä. Ja kaikki Suomen tämän päivän tanssikeikat näet kätevästi yhdellä silmäyksellä Päivän keikat -listauksessa, klikkaa tästä.

Tommin loppuvuosi oli synkkä. Hän paljasti tammikuun alussa eronneensa vaimostaan Jennistä. Pariskunta ehti olla yhdessä 13 vuotta.

”Elin elämäni raskaimmat kuukaudet viime marras-joulukuussa”, Tommi myönsi.

Mainos

→ Lue myös: Tommi Soidinmäki avioerostaan: ”Elämäni raskaimmat kuukaudet”

Avioeroprosessi on stressaava ja raskas kaikille osapuolille. Siihen nähden Tommi näytti saaneen elämäniloaan takaisin Floridan-lomallaan. Matka aurinkoon toi varmasti myös lisää energiaa ja voimia talvisen arjen selättämiseen.

 


[eafl id=”25092″ name=”Nextory” text=”Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!”]


[eafl id=”25090″ name=”Hulavanne” text=”Hulavanne on neljä kertaa kävelyä tehokkaampaa. Kiinteydy ja laihdu! Tilaa nyt painohulavanne tarjoushintaan, alk. 29,90€. Klikkaa ja toimi heti!”]

Mainos

[eafl id=”24336″ name=”Zmarta” text=”Zmarta auttaa! Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää. Vakuudetonta lainaa aina 1000 eurosta 60 000 euroon asti.”]


[eafl id=”22837″ name=”Testo+” text=”Älä anna mieshormonisi huveta! TestoPlus™ -ravintolisän avulla palautat nuoruuden elinvoimaasi ja tehostat seksuaalista suorituskykyäsi. Tilaa nyt toimituskulujen hinnalla 6,90€!”]


 

  • Suomalaisen tangon ja iskelmän legenda Eino Grön oli katsomassa nuorempaa tangokuningasta Floridan Lake Worthissä. Tommi Soidinmäki iloitsi tapaamisesta. Kuva: Facebook.

  • Hmm? Keikkaa tarjolla? Tommi mietiskeli työtarjouksia roolitusfirman oven edessä. Kuva: Facebook.

  • Tommi poseerasi Disneyn tavaramerkiksi nousseen Prinsessa Ruususen linnan edustalla Orlandon Disney Worldissa. Kuva: Facebook.