Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jouluiset artistiterveiset vol.2 Arja Sipola

“MINÄ TEEN MONTA SATAA LIHAPULLAA JOULUKSI” -kertoo Arja Sipola

Julkaistu

@

Arja Sipola.

Ensimmäinen tangokuningatar Arja Sipola (vuodelta 1987) nauttii joulusta syntymäkodissaan Torniossa.

Millaisia jouluperinteitä Sinulla on? Onko jotain, mitä teet joka joulu?

“Meillä ollaan perinteisesti aina oltu minun syntymäkodissa Tornion Arpelassa, jonne läheisten kanssa kokoonnumme, osa asuu pariisissa ja eripuolilla Ruotsia ja Norjaa niin sina tulevat jouluksi Arpelaan. Meillä on hyvin läheinen ja tiivis perhe”, Arja kertoo.

“Minun lapseni Pia ja Tomi ostivat mummolan muutama vuosi. Isä nukkui pois 2002 ja äiti 2011.”

“Tuomme jokainen sopimuksen mukaan jouluruokia ja minä teen esimerkiksi cocktail-lihapullia 200-300 kpl. Joku joulu olen tehny niitä lähemmäs 500 kpl.  Huh, saa siinä pyöritellä, mutta kun tietää mihin ne tulee niin ei haittaa!”

”Tämmönen joulukuusi on koristanut jouluikkunaa jo yli 30 vuotta!” Kuva: Arja Sipola

Arjan lempijoulumusiikki

Mikä on lempimusiikkiasi jouluna?

“Rakastan hyvin monia joululauluja mutta rakkaimmat ovat niitä, mistä tulee lapsuus ja aikaisempi elämä mieleen, kun äiti ja isäkin olivat mukana viettämässä joulunaikaa. Perinteiset alkuperäisesittäjät.”

Mistä syntyy joulumieli?

“Yhteiselosta oman porukan kanssa on huimaa ja kun meillä on taas pikkusia! Pia-tyttärelläni on kaksi tyttöä: kohta 6-vuotias Lila ja  2,5-vuotias Adessa. Pojallani Tomilla yksi tyttö, pian 4-vuotias Viivi ja toinen syntyy keväällä”, Arja iloitsee.

“Jiihuu niin että menoa riittää!”

ARJA SIPOLAN TERVEISET TANSSIIN.FI-YSTÄVILLE:

“Joudumme elämään raskasta aikaa tämän onnettoman pandemian vuoksi,  mutta joka tapauksessa toivotan sydämestäni Hyvää Joulua ja mitä parhainta tulevaa vuotta 2021!

Toivotaan ja odotetaan, että kaikki tanssipaikat olisivat  tulevana suvena viimeistään pullollaan iloisia ihmisiä ilman pelon häivää!”

Terveisin
Arja Sipola