Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Oululaispoliisi kajauttaa kirkossa kauniin jouluklassikon – katso uusi hittivideo

Upeaääninen vanhempi konstaapeli Petrus Schroderus laulaa nyt En etsi valtaa loistoa -klassikon ja toivoo kaikille rauhallista ja sopuisaa joulua. Katso ja lue lisää!

Julkaistu

@

Oulun poliisi toivottaa rauhallista ja hyvää joulua YouTubessa julkaistulla upealla musiikkivideolla.

Rauhallista joulua – Et ole yksin -videolla ääneen pääsee huimaan suosioon noussut oululaispoliisi Petrus Schroderus. Petrus kajauttaa komeasti kauniin En etsi valtaa loistoa -laulun.

Laulu on äänitetty Oulun Karjasillan kirkossa, ja musiikkivideo on kuvattu Turkansaaren kirkossa, joka on rakennettu vuonna 1694.

“Valitsimme paikan, koska se on vaatimaton ja kuvaa laulun sanomaa”, Petrus Schroderus kertoi Ylellä.

Rakastetun En etsi valtaa loistoa -kappaleen on säveltänyt Jean Sibelius ja kirjoittanut Zacharias Topelius.

“Ei kannata koskaan jäädä yksin”

Poliisi haluaa muistuttaa laulun avulla, että ongelmatilanteissa ei pidä jäädä yksin. Poliisi kannustaa ihmisiä hakemaan apua ajoissa ja oikeilta tahoilta.

“Kuten kappaleessakin lauletaan, ”Suo mulle maja rauhaisa ja lasten joulupuu”. Toivomme rauhallista ja sopuisaa joulua jokaiseen kotiin. Avun hakeminen ei ole häpeä”, poliisipäällikkö Mika Heinilä sanoo tiedotteessa.

“Vuosi on ollut monella tapaa poikkeuksellinen ja koetellut kaikkien jaksamista. Muistutamme, että ongelmatilanteissa ei kannata jäädä yksin. Apua on saatavilla.”

Petrus Schroderus on laulava poliisi. Kuvakaappaus Yuotube-videolta.

Schroderus työskentelee vanhempana konstaapelina Oulun poliisilaitoksella. Hänen aiempi videonsa on ollut tämän vuoden toistaiseksi suosituin Youtube-video Suomessa. Siinä Schroderus lauloi Rakastan sinua elämä -kappaleen. Videota on katsottu vajaat 2,9 miljoonaa kertaa.

Schroderus on aiemmin työskennellyt myös oopperassa, ja äänialaltaan hän on tenori.


NAANTALIN KYLPYLÄ on maankuulu kylpylä- ja kokoushotelli Naantalissa, aivan meren rannalla ja idyllisen Naantalin vanhan kaupungin kyljessä. Varaa lomasi heti tästä edulliseen etuhintaan!
Hemtexiltä löydät kaikkea kotisi sisustukseen. Tarjoamme korkealaatuisia tekstiilejä ja sisustustuotteita yllättävän hyvään hintaan. Klikkaa, ihastu ja tilaa!
Tuplasti katsottavaa. Elisa Viihde Aitio + Viaplay Leffat & Sarjat. Koodilla AITIOETU nyt 1kk ilmainen kokeilu!
Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.