Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Juhamatti paljastaa: “Tulossa urani ensimmäinen konserttikiertue ja kirja”

Julkaistu

@

Juhamatti on ahertanut syksystä saakka studiossa valmistelemassa “viimeistä levyään”. Vuonna 2020 ilmestyvän levyn nimi on Elämä on hyvä. Juhamatti on äänittänyt albumille kappaleita syyskuusta lähtien.

“Ääni on hyvässä kunnossa. Tämä on minun viimeinen levyni. Kenties sinkkuja teen vielä, mutta pakko lyödä hanskoja tiskiin”, Juhamatti kertoi viime lokakuussa.

“Ei voi seurata kuin hyvää”

Nyt levyn äänitykset on saatu päätökseen.

“Viime viikolla kävin laulamassa loput lauluraidat Porvoossa Niklas Nylundin studiolla, Hans Raution valvovan silmän alla. Siitä ei voi seurata kuin hyvää”, Juhamatti hymyilee.

Studiotiimi tyytyväisenä Porvoon illassa. Hans Rautio (vas.), Juhamatti ja Niklas Nylund. Kuva: Facebook.

 

Konserttikiertue vielä tekemättä

Laulajan ura on kestänyt yli 50 vuotta. Takana on tuhansia keikkoja ja miljoonia keikkakilometrejä halki Suomen. Mutta yksi kokonaisuus on vielä tekemättä ja kokematta, ja sen puutteen Juhamatti aikoo korjata vuonna 2020.

“Tanssikeikkojen lisäksi suunnitteilla on 2020 urani ensimmäinen konserttikiertue. Kirja on myös tekeillä”, Juhamatti paljastaa.

Katso Juhamatti & Rosalien keikat tästä.

 

KUUNTELE tästä Juhamatin edellisen studioalbumin, vuonna 2017 ilmestyneen Jylhämaan yksi hiteistä Haikeus sekä Yössä reggae soi –kappale (albumi valittiin 2017 vuoden levyksi):
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.
Kilpailuta autohuoltosi ja säästä satasia! AutoJerry on Suomen suurin autohuoltojen vertailupalvelu