Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Kari Vepsällä triplajuhlat: Hääpäivä ja synttärit – ja koirakin täytti vuosia

Julkaistu

@

Kari Vepsä on saanut viettää miltei peräkkäin kaksia iloisia juhlia: viime keskiviikkona (27.3.19) oli Kari ja Maija Vepsäläisen hääpäivä ja tänään sunnuntaina (31.3.19) puolestaan Karin syntymäpäivä.

Vuonna 1996 Syksyn Sävelen Onnenmaa-hitillään voittanut Kari täyttää tänään 67 vuotta. Maijansa kanssa hän ollut naimisissa 15 vuotta: he menivät naimisiin Karibialla, Dominikaanisessa tasavallassa vuonna 2004.

“Näin se 15v. on mennyt ja vauhdilla. Paljon on ehtinyt tapahtua, mutta matka jatkuu toinen toista tukien”, Kari kirjoitti hääpäivänään ja julkaisi iloisen kuvaparin:

Hääpäivänsä aviopari vietti Kanarialla, Playa del Inglésissä.

Itse asiassa viikon sisään osui kolmaskin juhlapäivä, sillä Vepsäläisten rakas lemmikki, Kidi-koira täytti viime viikonloppuna pyöreät kymmenen vuotta.

Kari on pohtinut etelän lämpöön muuttamista. Hän on väläytellyt Espanjan Aurinkorannikkoa ja sanonut, että eläkkeelle hän ei koskaan aio jäädä.

“Mihin se aika menee? Olemme puhuneet Maijan kanssa talvien viettämisestä Espanjassa, mutta katsotaan nyt. Eläkkeelle en taida koskaan ryhtyä. Varmaan kuolisin, jos joutuisin nököttämään paikoillani”, Kari sanoo.

Katso Kari Vepsän keikat tästä.
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!