Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Jukka Hallikainen yllätti sukulaiset Vietnamissa golf-viheriöltä: “Serkkupojat” – katso apinavideo

Julkaistu

@

Jukka Hallikainen on parhaillaan Vietnamissa yhdistetyllä työ- ja lomamatkalla. Tangokuningas tähdittää Seura-lehden kahden viikon lukijamatkaa yhdessä Katja Felinin kanssa.

Katja Felin ja Jukka Hallikainen lähtötunnelmissa kohti Vietanamia Helsinki-Vantaalla 8.2.19. Kuva: Facebook.

Katjahan muistetaan Jos rakkaus ois vesipisara -hitistä, joka on kerännyt YouTubessa yli miljoona näyttökertaa. Vuokraturvan tuottamasta kappaleesta tehtyä tyylikästä musiikkivideotakin on katsottu yli 100 000 kertaa.

Vietnamissa Jukka on kertomansa mukaan lenkkeillyt, pelannut bingoa ja onpa innokas golfaaja päässyt testaamaan paikallisia viheriöitäkin. Vietnamissa golf-kentillä saattaa törmätä hivenen eksoottisempiin eläimiin kuin koti-Suomen jäniksiin tai rusakoihin, sillä golf-autossa körötellyt Jukka Hallikainen yllätti apinat nurmelta.

“Serkkupojat nähtiin vilaukselta”, Jukka nauroi ja kuvasi sukualaistapaamisesta videon:Vietnamissa Jukka on päässyt kuntoilemaan myös vesileikeissä ja allasjumpassa:

Jukka palaa kotimaan keikkalavoille vasta maaliskuun alussa. Hän tanssittaa Naapurinvaaran huvikeskuksessa Sotkamossa 2.3. Katso Jukan ja Jackpotin keikat tästä.

 


Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!
Juo ryppysi pois! Kokeile nyt Oslo Skin Labin® The Solution Anti-wrinkle kollageenijauhetta kuukauden ajan puoleen hintaan 14,95€ + toimituskulut (4,95€) yhteensä 19,90€. Klikkaa ja tilaa heti!
Koira, kissa... Lemmikkieläinten ruoat ja tarvikkeet edullisesti Zooplussasta. Kotiinkuljetus koko Suomeen! Klikkaa ja saat 5% alennuksen.