Ota yhteyttä

Media

Jussi Lammelan poika peri isältään rakkauden ruokaan – valmistui kokiksi

Jussi Lammela kertoo uudessa Seiskassa ruokaharrastuksestaan. “Rakastan ruuanlaittoa”, kihlattunsa kanssa keittiöremontin tehnyt Jussi kertoo. Nappaa talteen Jussin kuuluisan sienikastikkeen resepti!

Julkaistu

@

Jussi Lammela kertoo uudessa Seiskassa ruokaharrastuksestaan ja kuulumisistaan. Jutun mukaan “kuuden vuoden takaisesta avioerosta on selvitty ja välit ex-vaimoon ovat hyvät”.

Jussin, 60, lapset Elli, 24, ja Eero, 22, rakentavat omaa elämäänsä: tytär opiskelee sairaanhoitajaksi, poika valmistui juuri kokiksi.

“On tainnut siis isältään periä rakkauden ruokaan”, Jussi hymyilee Seiskan jutussa.“Olemme hulluja sienestäjiä”

Finlanders-tähti asuu avovaimonsa kanssa Turussa viehättävässä rivitaloyhtiössä. Kodin keittiö on juuri remontoitu, ja siellä Jussi tykkää häärätä. Työnjakokin on selvä: avovaimo hoitaa leipomisen, isäntä kokkauksen.

“Rakastan ruoanlaittoa. Teen perinteistä kotiruokaa. Kalat pyrin kalastamaan itse, etenkin siika ja ahven on erinomaista savustettuna. Kaupan lohikin käy paremman puutteessa”, Jussi kertoo Seiskassa.

“Ja syksyllä pääsee taas metsään! Olemme kihlattuni kanssa hulluja sienestäjiä. Kuivattuja suppilovahveroita on varmaan viisi kiloa varastossa.”

Finlanders on parhaillaan lomalla ja suosikkiorkesteri palaa kesän keikkalavoille 29.7. Katso Finlandersin keikat tästä.

Kokeile tehdä Jussin sienisoossi

Jussin kuuluisa sienikastike

  • runsaasti suppilovahveroita
  • reilusti voita
  • pirusti kermaa
  • sipulia
  • lihaliemikuutio
  • valkopippuria
  • (suolaa tarpeen mukaan)

Kaikki pannulle iloisesti sekaisin. Vehnäjauholla voi suurustaa, jos tahtoo.

 


Kyöstin runokirja, Souvareiden huppari, Matin & Tepon t-paita... Tanssiin.fi:n kauppa on uudistunut. Tanssitähtien fanituotteita sekä tarkasti valikoituja design-tuotteita. Tutustu heti!


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).