Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Kaija Lustila vaihtoi kellohameen nahka-asuun: Moottoripyöräili Pohjois-Italian vuorilla

Vauhdikas tanssitähti on hurahtanut moottoripyöräilyyn. Kaija Lustila nautikseli pohjoisen Italian jylhistä maisemista ja kaasutteli pitkin kiemuraisia vuoristoteitä moottoripyörällään.

Julkaistu

@

Kaija Lustila on nautiskellut pohjoisen Italian jylhistä maisemista ja kaasutellut pitkin kiemuraisia vuoristoteitä moottoripyörällään. Tanssitähti vaihtoi siis kertaheitolla kellohameen motoristin nahka-asuun.

Kaija on harrastanut moottoripyöräilyä nelisen vuotta.Italian-lomallaan Kaija vitsaili, että hänellä on “Mikki mukana matkallakin”…. jonka voi ymmärtää myös viittauksena laulajan tärkeään työkaluun eli mikrofoniin:

“Mikki mukana matkallakin”, Kaija Lustila nauroi Italiassa. Kuva on otettu Bolzanon kaupungissa, Etelä-Tirolin maakunnassa, joka on nimestään huolimatta Italian pohjoisin maakunta. Kuva: Facebook.

 

Kaijalla on upea BMW:n moottoripyörä. Kuva: Facebook.

Viime kesänä Kaija Lustila moottoripyöräili Keski-Euroopassa. Kahdessa viikossa vauhdikas tangotähti ajoi 12 maassa 6 939 kilometriä.

Kaija on kaasutellut Italiasta jo takaisin Suomeen ja juhannuskeikoille. Hän esiintyy aattona eli perjantaina Vaalassa, ravintola Ruuununhelmessä.  Katso Kaija Lustilan keikat tästä.

 

Inessa on modernin sisustajan verkkokauppa. Upeita design-esineitä kotiin, loistavava hinta-laatusuhde. 10€ ale kun tilaat yli 100 eurolla!