Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kyläläisten yhteishenki tuotti hienon musiikkivideon: Lievestuoreen Liisa saa hyvälle tuulelle

Keskisuomalaisen Lievestuoreen kylän asukkaat osallistuivat innokkaasti Jonna Ortjun & Namun ideoimaan musiikkivideoon. Lopputulos on viihdyttävä ja osoitus suomalaisen yhteishengen voimasta. Katso ja lue lisää!

Julkaistu

@

Kun Namu-orkesterista tuttu Jonna Ortju päätti kohottaa keskisuomalaisen kotipaikkansa Lievestuoreen imagoa, laulaja tarttui rivakasti toimeen.

“Tuli pakottava tarve saada Liisan ääni kuuluviin. Eli meidän kyläläisten ääni. Sitä paitsi Liisan tuntevat myös kaikki kehäkolmosen tuolla puolen!” Jonna kertoi Tanssiin.fi:n uutisessa aiemmin kesäkuussa (lue juttu tästä).

Tuolloin Jonna kutsui kyläläisiä Lievestuoreen Liisa -musiikkivideon kuvauksiin kunnan torille. Ja kansaahan saapui! Nyt video on kuvattu ja Jonnan & Namun herkullinen versio Irwinin vuoden 1971 hitistä on valmis.

Katso tästä hyväntuulisia otoksia hellyttävän viihdyttävästä musiikkivideosta:

Projekti on tehty yhteistyössä Lievestuoreen yrittäjien, Laukaan kunnan ja Laukaan Säästöpankin Kulttuurisäätiön kanssa. Musiikkivideolla on mukana Lievestuoreen harrastelijanäyttelijöitä sekä suuri joukko kyläläisiä ja yhdistyksiä. Lievestuore on taajama Laukaan kunnassa, ja siellä on asukkaita noin 2500.

Tästä mallia muillekin kylille – upea saavutus ja yhteisöllinen, iloinen voimannäyte.

KATSO Lievestuoreen Liisa – Jonna Ortju & Namu ft. Jaakko Kiiskilä (säv. Irwin Goodman, san. Emil Von Retee, sov. Antti Lipponen, tuotanto: Musiikkifarmi Oy/Asko Luomala) 2019: