Ota yhteyttä

Media

Kake Randelin Ilta-Sanomissa naisfaneistaan: “Kyllä kannikastani saa kiinni ottaa”

Kake Randelin kertoo Ilta-Sanomissa kuulumisiaan. 40 vuotta Suomea keikoilla kiertänyt Randelin harmittelee lavakulttuurin näivettymistä, kritisoi tv:n ohjelmatarjontaa ja antaa faneilleen luvan lähestyä.

Julkaistu

@

Kake Randelin kertoo lauantain (15.6.19) Ilta-Sanomissa kuulumisiaan. 40 vuotta Suomea keikoilla kiertänyt Randelin harmittelee, ettei täällä ole osattu olla “ylpeitä lavakulttuuristamme”.

“Niin vain päästettiin lukuisat tanssilavat kuolemaan”, Kake suree.

Nykyistä televisio-ohjelmatarjontaa Randelin kritisoi myös IS:ssä ja kummastelee, miksi isoilta kanavilta ei tulee enää yhtään musiikkiohjelmia, vaan pelkkiä kilpailuja.

“Nykyään keskitytään kokkaamisen, vaikka luulisi, että osataan paistaa ja tehdä soossit ilman televisio-ohjelmiakin.”Kakella on oma ralliauto.

Ajaa rallia ja maalaa tauluja

Kake Randelin on tunnetusti Mäntyharjun mies. Hän on syntynyt ja elänyt koko ikänsä eteläsavolaisessa kunnassa. Anne-vaimonsa kanssa Kake on ollut naimissa 39 vuotta, ja heillä on kaksi aikuista lasta.

Ilta-Sanomien jutusta selviää myös, että Randelin on ajanut rallia kymmenen vuotta ja onpa laulajalla oma ralliautokin. Monilahjakas Kake on myös taidemaalari: hänellä on ollut näyttelyitä ja  Randelin on Mäntyharjun kuvataideyhdistyksen puheenjohtaja.

Tänä kesänä Kake tähdittää jälleen Mäntyharjulla kesäteatteriesitystä, voit lukea siitä lisää tästä.

“Asioille voi vain naureskella”

Faneja Kake ei tunnusta Ilta-Sanomissa pelkäävänsä. Eikä kokenut keikkaratsu suoristakaan kouraisuista piittaa tai hihku heti ahdistelusyytöksiä.

“Jos lähtisin siihen peliin mukaan, saisin tehdä joka ilta ilmoituksia. Humalaiset naiset saattavat ottaa mistä vain kiinni, mutta jos joku nyt kannikastani kiinni ottaa, suotakoon se hänelle”, Kake toteaa lehdessä ja sanoo, että joillekin asioille voi vain naureskella, jos kyse ei ole kenenkään vahingoittamisesta.

Katso Kake Randelinin & Companyt keikat tästä.