Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Leif Lindeman juhli poikansa valmistumista tyylikkäänä – Reinot jalassa

Leif Lindemanin perheessä vietettiin eilen perjantaina iloista juhlaa, kun Terno-poika valmistui merkonomiksi. Lue lisää ja katso kuva Leifin hilpeän rennosta kenkävalinnasta!

Julkaistu

@

Leif Lindemanin perheessä vietettiin eilen perjantaina iloista juhlaa, kun Leifin ja Marika-vaimon esikoinen päätti opiskelunsa. Terno valmistui merkonomiksi.

“Minun poika, merkonomi”,  Leif kirjoitti ylpeän isän tapaan ja poseerasi poikansa rinnalla tyylikkäästi tummassa puvussa:

Isä ja poika. Terno ja Leif Lindeman ovat kuin kaksi marjaa tyylikkäissä tummissa puvuissaan – joskin tanssitähden reinomaisen rento kenkävalinta hypähtää pikkaisen silmille. Kuva: Facebook.


Seiska on Suomen suosituin tv- ja viihdelehti! Tilaa nyt huimaan tarjoushintaan vain 2,40€/nro!

Tyylitieteilijät saattavat tosin hieraista silmiään tanssitähden kenkävalinnasta, sillä kuvassa Leifillä on perisuomalaisen klassiset Reino-tossut. Totuus taitaa olla kuitenkin niin, että tuskinpa tyylitietoinen laulaja ihmisten ilmoilla Reinoilla on tallustellut, vaan on napannut mukavat tossukat jalkaansa kuvanottohetkeä varten.

Sangen hieno ja mieleenpainuva asukokonaisuus, silti!

Poika isänsä firmassa töissä

Terno, 19, on selvästi perinyt isänsä komean ulkonäön hymykuoppia myöten. Leifillä on kaksi lasta, Ternon lisäksi suloinen Mirella-tytär, 12.

“Terno on ollut oppisopimuksella autofirmassani töissä ja jatkaa siellä”, Leif kertoi viime kesänä Tanssiin.fi:lle. Lindemanilla on keskisuomalaisessa kotikunnassaan Äänekoskella kaksikin bisnestä, kiinteistöfirma ja autoliike.

“Välillä huono omatunto”

Leif ja Marika Hedman ovat olleet naimisissa 22 vuotta.

“Mihin ne vuodet vierivät? Välillä koen huonoa omatuntoa, ettei meillä ole vaimon kanssa juurikaan yhteistä, kahdenkeskistä aikaa. Joskus Marika lähtee laivakeikoille mukaan tuulettumaan”, Leif on sanonut.

Katso Leif Lindemanin ja Amoren keikat tästä.Mahtava VitaePro-tutustumistarjous – kokeile nyt puoleen hintaan
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).