Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kalle Jussilalta uusi kaunis rakkauslaulu – myös tangolevy Aikamiesten kanssa suunnitteilla

Kalle Jussila julkaisi kuin varkain upouuden sinkun nimeltä Kaksi yhteistä loppuelämää. Riipaisevan kaunis laulu on tarina kestävästä rakkaudesta. Lue Kallen kuulumiset ja kuuntele sinkku!

Julkaistu

@

Kalle Jussila julkaisi kuin varkain toukokuun lopussa upouuden sinkun. Kaksi yhteistä loppuelämää on kaunis sekä melodialtaan että sanoitukseltaan: se on riipaiseva kuvaus pitkästä ja kestävästä rakkaudesta.

“Kyllä, se on hieno jatko Enkelini-kappaleelle”, Kalle sanoo.

Kalle Jussilan edellinen sinkku, tyylikäs Enkelini ilmestyi vuosi sitten kesän korvilla ja sai hyvän vastaanoton. Samaa voi odottaa nyt julkaistusta Kaksi yhteistä loppuelämää -laulusta.

“Kaksi yhteistä loppuelämää

teimme onnestamme kielen

täytti ääneti se mielen,

emme tarvinneet enempää”“Vaalin tangokulttuuria lopun ikäni”

Kalle paljastaa, että suunnitteilla on myös tangoäänite legendaarisen Aikamiehet-kuoron kanssa.

Lavakeikkojen ohella Kalle Jussila jatkaa suosittuja Sinivalkoiset tangot -konserttejaan sekä Unto Monosta muistellen -konsertteja ja Unto Monosen laulut ja elämä -musiikkinäytelmää.

Kiirettä suositulla tanssitähdellä siis riittää.

“Olen ottanut tehtäväkseni ylläpitää suomalaista tangokulttuuria lopun elämäni. Tämän olen luvannut ja näin aion tehdä”, Kalle on vakuuttanut.

Katso Kalle Jussilan & Quattron keikat tästä.

KUUNTELE Kalle Jussilan Kaksi yhteistä loppuelämää (säv. Henry Leppä, san. Janne Ahola, sov. Pertti Jalonen) 2019:Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).