Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Saija Tuupanen kesäsinkustaan: “Sanat kuin suoraan sieluni syvyydestä” – kuuntele

Saija Tuupanen julkaisi uuden radiosinglen nimeltään Vastatuuleen, jonka sanoitus osuu ja uppoaa. “Kappaleen tunnelma sopii minulle juuri tähän hetkeen”, Saija sanoo.

Julkaistu

@

Saija Tuupanen on jo kuudentoista vuoden ajan viihdyttänyt suomalaisia. Häntä ei ole turhaan nimitetty naisartistien keikkakuningattareksi: tällekin kesälle on luvassa täpötäysi kalenteri. Kesän aikana Saija nähdään myös kesäteatteriroolissa.

Kesä on toki kiireinen ja keikkoja teen paljon. Suomalainen suvimaisema, aurinko ja esiintymispaikkojen tunnelma antavat voimaa tienpäälle, ja tietenkin kaikki ihanat kuulijani”, elämäniloinen Saija sanoo.

“Kun pääsen mikrofonin ääreen, kaikki kiire unohtuu. Lisäksi kivaa piristystä tuo kesäteatteri, jossa olen saanut olla jo neljättä vuotta mukana. Tervetuloa Jyväskylän Ränssin Kievariin!” 

Voit lukea Saijan teatteriroolista tästä uutisesta. Tästä jättilistauksesta voit taas katsoa kaikkien Suomen kesäteattereiden tarjonnan.

Tänään torstaina (13.6.19) Saija julkaisi uuden heleän radiosinglen nimeltään Vastatuuleen, jonka sanoitus osuu ja uppoaa.

Nämä sanat ja kappaleen tunnelma ovat suoraan sielujeni syvyydestä ja sopivat minulle juuri tähän hetkeen”, Saija kuvaa.

“Linnun nousevan nään siivilleen

siivet nostaa pääni painuneen

tuulet vievät minut vapauteen

liian kauan vastatuuleen

kulkea sain

niin turhaan vain.”

 

Saija Tuupasen uutuusingle on nimeltään Vastatuuleen.

Katso Saija Tuupasen & ex-Miesten keikat tästä.

 

KUUNTELE Saija Tuupasen Vastatuuleen (säv. Petri Somer, san. Lasse Wikman, sov. Petri Somer.  MagnumLive Oy 2019. Tuotanto: Petri Somer / RocketPlay Oy | Masterointi: Svante Forsback / Chartmakers Oy):


Tilaa kirjat kotiin edullisesti AdLibriksestä! AdLibris on Pohjoismaiden suurin verkkokirjakauppa. Myös käsityö- ja piirtämistarvikkeet! Ilmainen toimitus (yli 16,90€ tilauksiin).

Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Yves Rocherin ihanat kauneustuotteet ovat laadukkaita ja edullisia. Tilaa heti - nyt ilman postikuluja (yli 19€ tilaukset).