Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Karaokelegenda menehtyi äkillisesti – tanssitähdet surevat: ”Sydämeen sattuu”

Jukka Hallikainen ja Jackpot tekivät paljon yhteistyötä Väinö ”Wäiski” Blomin kanssa. Sairauskohtaus koitui ”Mr. Karaoken” kuolemaksi.

Julkaistu

@

Väinö Blomin kanssa lavakuvassa tangokuninkaat Jarno Kokko ja Jukka Hallikainen. Kuvat: Facebook.

Karaoke- ja musiikkipiireissä hyvin tunnettu ja pidetty Väinö ”Wäiski” Blom menehtyi äkillisesti sairauskohtaukseen eilen perjantaina (24.1.20). 59-vuotiaana menehtynyt Blom olisi täyttänyt 60 vuotta ensi kesäkuussa.

Kuhmolaissyntyinen, Espoossa asunut Blom on karaokealan legenda ja todellinen Suomen ”Mr. Karaoke”. Wäiski ideoi muun muassa Maestro-karaoketanssit.

Väinö Blom oli itsekin innokas karaoken laulaja ja osallistui lukuisiin karaokekilpailuihin vuosien varrella.

Sairauskohtaus koitui kuolemaksi

Sanoittaja ja tuottaja Nina J. Hedkrok oli yksi Wäiskin läheisistä yhteiskumppaneista. Hän julkaisi virallisen tiedotteen ystävänsä kuolemasta eilen perjantaina.

”Surukseni joudun kertomaan että rakastettu laulaja-taiteilija Väinö ”Wäiski” Blom on tänään iltapäivällä äkillisesti menehtynyt saamaansa sairauskohtaukseen”, Nina kertoi.

”Väinö Blomia jäivät kaipaamaan leski Kerstin Blom, lapset, lastenlapset ja suuri joukko ystäviä ja musiikkialan ammattilaisia. Väinö Blom tunnettiin tunteikkaista laulutulkinnoistaan sekä Sydämeen sait rakkauden -levytyksestään yhdessä Jackpot-orkesterin kanssa. Lämmin osanottoni ja voimia jaksaa suuressa surussa leski Kerstin Blomille perheineen.”

Laulaja Raija Koso ja tangprinsessa Hanna Hirvonen olivat Väinö ”Wäiski” Blomin ystäviä. Kuva: Facebook.

”Kunnes kerran kohdataan…”

Monet tanssitähdet ovat reagoineet yllättävään suru-uutiseen kaiholla ja järkytyksellä.

Laulaja Sini Ikävalko puki ajatuksiaan sanoiksi seuraavasti:

”Ihan vaan isoin Kiitos kaikesta: huumorista, olkapäästä, rakkaudesta! Sun Sydän eli niiin täysillä, sun kanssa oli yhteys. Sinulla oli viisautta ja läsnäoloa. Ja aina, aina pilkettä silmässä. Ja mä tiedän, et tää ei ollut tässä. Kunnes kerran kohdataan…”

”Jätit jälkeesi paljon hyvää ja paljon kaipaavia ystäviä” -laulaja Raija Koso

”Niin surullista… ihan sydämeen sattuu.” -laulaja Meiju SuvasJackpot-orkesterin pojat, Jukka Hallikainen ja Väinö Blom iloisessa yhteiskuvassa vuodelta 2014. Kuva: Facebook.

Jukka Hallikainen: ”Väinö oli hieno mies”

Tangokuningas Jukka Hallikainen teki Wäiskin kanssa myös paljon yhteistyötä. Olipa Jukka laulamassa Väinön ja Kerstinin kirkkohäissäkin 2012 ja auttoi sitomaan sulhasen kravatin ennen alttarille astelemista.

Jukka muistelee Väinöä lämmöllä.

”Hän todellakin oli Mr. Karaoke. Ja hänellä oli koko ajan uusia ajatuksia tuon saran viihteen kehittämiseksi. Hieno mies ja aina iloinen sekä toisia kannustava”, Jukka kuvailee.

Lasten karaoketapahtuma jäi Wäiskiltä kesken

Jackpot soitti Väiskin levytyksissä ja minä tein paljon yhteisiä juttuja myös. Wäiski alkoi juuri puuhaamaan lapsille karaoketapahtumia mutta tuo jäi nyt kesken.”

Sydämeen sait rakkauden -kappale kertoo Väinön ja hänen Kerstin-vaimonsa rakkaudesta. Elokuussa 2017 julkaistu kaunis kappale oli Väinön ensisinkku.

KUUNTELE Wäiskin ja Jackpotin Sydämeen sait rakkauden:


Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!
Rahoitushaku.fi hakee sinulle lainatarjouksia vertailtavaksi; löytäessäsi sopivan tarjouksen myös lainan hyväksyminen ja nosto on helppoa. Voit hakea jopa 60 000 euron lainaa.
Voi entistä paremmin ET:n asiantuntijoiden avulla. Tilaa tästä ET Terveys tarjoushintaan!
Säästä satasia - edullisempi sähkö 2 minuutissa! Kotimainen Sähkömittari kilpailuttaa sähkötarjoukset puolestasi ja etsii sinulle edullisimman vaihtoehdon. Klikkaa heti tästä!