Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Kari Vepsä haaveilee muutosta Espanjaan: ”Eläkkeelle en silti jää ikinä”

Julkaistu

@

Kari Vepsä kertoo nauraen, että oli jäätyä lentomatkalla Espanjan Aurinkorannikolle, Malagaan viime maanantaina (21.1.19).

”Kävi nimittäin niin, että istuin 8 tuntia Norwegianin koneessa. Ei saanut edes koneesta poistua”, Vepsä puistelee päätään Tanssiin.fi:lle.

”Siinä osui monenlaista ongelmaa: ensin oli pyörätuolipotilas, jota ei tahdottu saada koneeseen, sitten kone joutui palaamaan takaisin putkeen Helsinki-Vantaalla, kun ilmastointitilaitteisiin tuli vika. Mekaanikkoja pyöri, mutta pahinta oli se, että ovea pidettiin auki neljä tuntia. Minulla oli paikka koneen etuosassa ja täytyy sanoa, että varpaat olivat jäätyä. Ulkona oli 21 astetta pakkasta.”

Paljon keikkoja Espanjassa

Kun vika oli saatu korjattua, miehistöllä tuli tunnit täyteen ja lentokoneellinen matkustajia joutui vielä odottamaan vaihtomiehistöä.

”Noh, kaikesta selvitään. Nythän on mukavaa, kun aurinko paistaa ja lämmintä on liki 20 astetta”, Kari Vepsä virnistää Fuengirolan rantakadun kahvilassa.

Vepsä tanssittaa tänään torstaina (24.1.19) suomalaisravintola Kukossa.

”Espanjassa olen esiintynyt paljon. 90-luvun lopulla ja 2000-luvun alussa keikkailimme täällä Aurinkorannikolla Girasol-hotellissa Närhen Sepon kanssa tosi usein”, Kari muistelee.

”Sittemmin olen laulanut paljon Playa del Inglésin suomalaisravintoloissa Kanarialla. Ja joku marraskuu pidän isänpäiväkonsertin Ekumeenisessa kirkossa Inglésissä, se on jo perinne.”

”Golfia ja aurinkoa”

Espanja on houkutteleva kohde, ja Kari myöntää haaveilevansa talvikuukausien vietosta Espanjan auringon alla.

”Kyllä olemme sellaista Maija-vaimoni kanssa miettineet. Golfia ja aurinkoa! Eläkkeelle en aio jäädä varmaan ikinä. Luulen, että kuolisin, jos jäisin vain paikoilleni nököttämään. Jotain touhua pitää keksiä.”

Katso Kari Vepsän keikat tästä.Vuokraa toiveittesi loma-asunto, talo tai villa ja vietä loma omilla ehdoillasi! Interhome tarjoaa vaihtoehtoja unelmiesi loma-matkaan.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.