Ota yhteyttä

Keikat ja kiertueet

Jamppa Tuomisen 70-vuotisjuhlakonsertti Oulussa: Sisarentytär ja Aki Hietala tähtinä

Julkaistu

@

Jamppa Tuomisen syntymästä tulee lauantaina 11.5. kuluneeksi tasan 70 vuotta. Juhlapäivän kunniaksi Jamppa-fanclub järjestää oululaisessa Teatteri Riossa juhlamuistokonsertin.

Tässä lämminhenkisessä ja muistorikkaassa konsertissa esiintyvät solisteina Jampan musiikin tulkitsijana valtakunnallisestikin tunnustettu Aki Hietala ja jo äidinmaidossa musiikkiperinnön saanut Jampan sisarentytär Jaana Raivio. Jaanan äiti on Annette Soronen, joka toimii aktviisesti Jampan faniklubissa. Orkesterina konsertissa toimii Norolan pojat.

Konsertti Riossa on la 11.5.2019 klo 19. Lippuja voi ostaa tästä.

Oululainen iskelmä- ja tanssitähti Jamppa Tuominen menehtyi vain 49-vuotiaana vuonna 1998 epäselvissä olosuhteissa Playa del Inglésissä Kanarialla. Urallaan Jamppa myi yli 500 000 levyä, ja hänen rakastetuimpia hittejään ovat mm. Aamu toi ilta vei, Kevään ensi kukkanen ja Kuumat kyyneleet.

KUUNTELE tästä Jaana Raivion tulkinta setänsä Jamppa Tuomisen hieman harvinaisemmasta Melodia-kappaleesta:

KUUNTELE tästä Aki Hietalan Kevään ensi kukkanen -tulkinta (2018):Lähde nyt edullisesti risteilylle Tallinnaan tai Tukholmaan! Ikaalisten Matkatoimiston kautta löydät parhaat hinnat ja täyden palvelun.
Sinutral on vuoden virallinen rasvanpolttaja. Se on suunniteltu suomalaiselle vartalotyypille. Kokeile nyt vain postikulujen hinnalla ja laihdut!