Ota yhteyttä

Musiikkivideo

Kari Vepsä järjestää lauantaitanssit Facebookissa: “Keikkaa pukkaa koronasta huolimatta”

Kari Vepsä kutsuu tanssikansan kotiparketille: “Matot syrjään!”

Julkaistu

@

Kari Vepsä sanoo, että keikkaa pukkaa “karanteenista ja koronasta huolimatta”.

“Pidetään lauantaitanssit koko kansalle Facebook-livenä”, Kari lupaa.

“Kodeissa matot syrjään ja Facebook-live päälle kautta maan! On tanssin aika!”

→ Lue myös: Kari Vepsä liikuttui Tara-tyttärensä tanssiurasta: “Isän sydäntä lämmitti” – kuuntele kaunis duetto

Kari Vepsän lauantaitanssit pidetään suorana lähetyksenä tänään lauantaina (21.3.20) klo 21. Tansseihin voi osallistua aivan ilmaiseksi Karin virallisilla  Facebook-sivuilla (klikkaa tästä).

Jos suosiota tulee reippaasti, jatkoakin on luvassa. Kari piti jo perjantaina pienen musiikkituokion livenä Facebookissa, ja se sai paljon kannatusta. Siitä idea tähän lauantaiseen tanssitapahtumaankin lähti.

KATSO Karin musisointia perjantaina 20.3.20 Facebooki-livessä:

→ Lue myös: Kari Vepsä haaveilee muutosta Espanjaan: “Eläkkeelle en silti jää ikinä”

Monet muutkin tanssitähdet ovat ahkerasti jakaneet viime päivänä musiikkivideoitaan sosiaalisessa mediassa, kun elävän yleisön eteen ei pääse.

Television puolella Yleisradio ilmoitti tuovansa viikonloppuihin uuden ohjelmakokonaisuuden nimeltä Yle Olohuone: Kaikki kotona live.

Tiedotteen mukaan Yle haluaa tarjota kotioloissa poikkeuksellisen paljon aikaa viettäville suomalaisille yhdistäviä kokemuksia ja positiivisia elämyksiä sekä monipuolista kulttuuritarjontaa.

“Etenkin viikonloppuihin lisätään yhteisöllistä ja vuorovaikutteista ohjelmaa, joista ensimmäinen on Yle Olohuone: Kaikki kotona live. Uutuusohjelma kutsuu koko Suomen viettämään yhdessä tunnelmallista koti-iltaa perjantaisin klo 19–21 ja lauantaisin klo 21–23. Eturivin artistit esittävät musiikkia suorassa lähetyksessä ja yleisö osallistuu illan kulkuun kotisohviltaan.”

Ohjelman juontaa SuomiLOVEsta tuttu Mikko Kuustonen. Mukana ensimmäisenä viikonloppuna ovat perjantaina Anssi Kela ja Elastinen ja lauantaina Vesala ja Pyhimys. Seuraavien viikonloppujen artisteja ei ole vielä jukaistu, mutta sopii toivoa, että mukaan mahtuu myös iskelmäpuolen edustajia.

Esimerkiksi tangokuningas Marko Maunuksela ihmetteli, miksi samat räppärit ja popparit nähdään Ylellä.

“Voisiko olla vaikkapa poppi-perjantai ja lava-lauantai”, Marko esitti.

→ Lue myös: Musiikkiala vetoaa radioihin: soittakaa nyt kotimaista musiikkia
Seiskan synttäritarjous! Seiska nyt alkaen vain 2,49 €/nro. Valitse omasi kuudesta erilaisesta tarjouksesta !
Äänikirjat ovat jättihitti. Kuuntele nyt 14 päivää ilmaiseksi ja tutustu Nextoryn valtavan valikoimaan. Ei sitoutumisaikaa. Klikkaa ja kokeile!