Ota yhteyttä

Tanssitähdet

Saija Tuupanen juhli synttäreitään viikinkikypärässä – Sami-rakas löi noitarumpua

Saija Tuupanen vetäytyi Nuuksion kansallispuistoon juhlistamaan merkkipäiväänsä.

Julkaistu

@

Kuva: Bo Stranden / MagnumLive.

Saija Tuupanen juhlii tänään helluntaina (31.5.20) syntymäpäivään. Kaunis tangokuningatar täyttää 38 vuotta.

Saija on juhlistanut merkkipäiviään hivenen erikoisemmassa paikassa, nimittäin Espoossa sijaitsevassa Nuuksion kansallispuistossa.

Tanssitähti otti ystävineen varaslähdön juhliin jo lauantaina, jolloin he kokoontuivat Nuuksion Wäinölä -nimiseen juhlatilaan.

Wäinölää mainostetaan ainutlaatuiseksi tapahtumatilaksi metsän keskellä, Nuuksion kansallispuiston kainalossa. Wäinölässä suomalaiset perinteet ovat kunniassa, se on saanut nimensä Kalevalan suuren sankarin Väinämöisen kotikylästä ja rakennettu rautakauden ja viikinkiajan tapaan.

Eipä siis ollut ihme, että Saijakin asetteli kutreilleen vikinkikypärän. Instagramiin julkaistussa kuvassa näkee, että synttäriporukalla on ollut sangen lystiä rauta-aikaisen rekvisiitan kanssa.

Saija Tuupanen Sami Hedberg Nuuksio Saija Tuupanen Sami Hedberg Nuuksio

→ Lue myös: VIDEO: Saija Tuupanen lohduttaa musiikilla – katso uusi, upea tangotulkinta

Luonnollisesti myös Saijan avomies, tv:stä tuttu stand up -koomikko Sami Hedberg juhli rakkaansa kanssa. Yhdessä sosiaaliseen mediaan julkaistussa kuvassa Sami hakkaa komea sarvikypärä päässään noitarumpua Saijan poseeratessa iloisena vierellä.

Sami voitti aiemmin keväällä MTV3:n suositun Masked Singer Suomi -kilpailun, missä hän oli pukeutuneena Leijonaksi. Moni yllättyi näyttelijänäkin menestyneen Hedberg laulutaidoista.

Saijan syntymäpäiväjuhlat Nuuksiossa jatkuivat Tanssiin.fi:n tietojen mukaan myöhään yöhön. Saija ja osa seurueesta myös yöpyi Nuuksiossa ja nauttii nyt helluntain heleästä auringonpaisteesta merkkipäivän merkeissä.

→ Lue myös: Vau, Saija Tuupanen häikäisi 20-luvun kaunottarena – katso kuvat Lontoosta

Saija ja Sami ovat ennenkin viihtyneet teema-asuissa. Vuodenvaihteessa  he lomailivat Lontoossa, missä ottivat 2020-luvun vastaan 1920-luvun tyyliin pukeutuneina.


Osta apteekkituotteet suomalaisesta verkkoapteekista. Reseptilääkkeet, apteekkikosmetiikka kätevästi klikkauksen päässä.
Tule tekemään löytöjä Iittalan verkkokauppaan! Sisusta suomalaisten suosikeilla: Arabia, Fiskars, Iittala, Rörstrand, Hackman.

Huima tarjous! Tilaa Seiska nyt kotiisi vain 2,40€ per lehti. Saat nauttia Suomen suosituimmasta tv- ja viihdelehdestä.